At Bolighuset Werenberg er et bolighus med stort b, kan der ikke herske nogen tvivl om. For hvad enten du leder efter noget til stuen eller køkkenet, haven, soveværelset osv., så har butikken i Brenderup vitterligt alt – både stort og småt, som fx Tvilum møbler til garderoben eller billeder fra Malerifabrikken.

Enestående billeder fra Malerifabrikken

Et rigtigt hjem har kunst hængende på væggen. Og selvom den almene dansker måske ikke ligefrem har råd til Picasso, Matisse og van Gogh, når de en sjælden gang ryger på auktion, så betyder det ikke, at man ikke kan få smukke og glædesskabende billeder op at hænge. For Malerifabrikken laver nogle fantastiske billeder til overkommelige priser – og dem kan du selvfølgelig få i Bolighuset Werenberg. Du kan se udvalget på deres hjemmeside werenberg.dk, hvor du nok skal finde noget, der springer i øjnene. Malerifabrikken har været i gang siden 2000, hvor de med det samme etablerede sig på markedet med deres fornemmelse for smag, enestående farvesans og gode kvalitet. Så med billeder fra Malerifabrikken kan du give dit hjem et smukt pift, der uden tvivl vil skabe måbende og misundelige gæster.

Tvilum møbler i god kvalitet

Mange af de ting man kan sige om Malerifabrikken, knytter sig også an til Tvilum møbler: God kvalitet, moderne æstetik og fair priser. Tvilum møbler er til dig, der netop søger disse kriterier for eksempelvis dine nye garderobemøbler. Derudover har Tvilum møbler også et element af funktionalitet i form af rummelighed, som du bestemt ikke må glemme, når du fx skal have en ny kommode til gangen. Tvilum møbler har nemlig et enkelt design, der skaber rummelighed, hvilket er fantastisk, når du gerne vil opbevare mange ting på minimalt plads. Hos Bolighuset Werenberg er du altid velkommen, så hvis du vil se det med dine egne øjne, er der ikke andet for end at give den smukke butik et visit.