Der findes ikke mange andre danske virksomheder som First Floor CPH, der kan være lige så pålidelig, passioneret og professionel en samarbejdspartner, hvis du er på udkig efter en New Yorker væg eller en New Yorker baderumsdør. Læs med her og bliv klogere på den erfarne og anbefalelsesværdige design- og produktionsvirksomhed.

New Yorker vægge til både kontoret og hjemmet

Den danske designtradition er lang, stolt og fyldt med anerkendte designere og designklassikere, der er kendt verden over – både når det kommer til tøj, møbler og interiørprodukter. Elegant minimalisme er noget af det, der kendetegner dansk design, og det gør sig bestemt også gældende, når snakken falder på First Floor CPH og deres unikke løsninger. Hvis du f.x er på udkig efter en New Yorker væg til kontoret eller hjemmet, kan det danske foretagende varmt anbefales, da deres skræddersyede løsninger, skarpe æstetiske sans og store fokus på kvalitet er sikre parametre for, at de leverer et godt produkt – hver gang. For en New Yorker væg er ikke bare en New Yorker væg, og hos First Floor CPH går de aldrig på kompromis med deres smukke design og løsninger.

 

New Yorker baderumsdør – Stilfuld, nem og praktisk løsning

Til moderne baderum hører sig naturligvis en New Yorker baderumsdør. For en New Yorker baderums dør fra First Floor CPH er en stilfuld, men også praktisk løsning til badeværelset. Med en New Yorker baderums dør får du en smuk glasdør, hvor lys gennemgangen er sikret. Hvis du besøger First Floor CPH’s intuitive og vel designede hjemmeside på firstfloorcph.dk, kan du læse meget mere om deres løsninger, glasvægge og glasdøre – og så snart du har set bare ét billede af en baderums dør fra First Floor CPH, vil du også begynde at drømme om en. Inde på førnævnte hjemmeside kan du også finde design- og produktionsvirksomhedens telefonnummer og e-mailadresse. Og du skal være mere end velkommen til at kontakte det venlige personale, hvis du har nogle spørgsmål vedrørende en New Yorker baderumsdør.