Dansk Skovudstyr sælger alt i skovudstyr og ting til haven, landbruget, grunden og skoven. Læs bl.a. om fugleskræmsler og om trykimprægnerede hegnspæle.

Hold uønskede fugle væk med et fugleskræmsel

Dansk Skovudstyr sælger et bredt udvalg af forskellige gode fugleskræmsler, som helt sikkert kan holde fuglene væk fra dine marker. Tænker du også på en hø-mand lavet af et gammelt kosteskaft, et græskarhoved, en høj hat, en skjorte og et par bukser, og en stor dusk hø, når du hører ordet? Det er altså desværre ikke sådan de ser ud i dag, men til gengæld fungerer de mere effektivt. Det mest udprægede fugleskræmsel er en falsk rovfugl, som sidder på en bøjet teleskopstang i en drejefod, som drejer rundt når vinden tager dem og ligner en rovfugl der kredser for at finde en mus eller en småfugl at spise. Der er forskellige effektive modeller, og du kan uden tvivl finde lige den du skal bruge til en god pris på siden. Der er mange forskellige gode versioner og de kan hjælpe dig med at holde din mark fri for fugle.  på en teleskovnår du hører ordetefod, som drejer rundt nkræmsel er en falsk rovfugl, som sidder på en teleskovnår du hører ordet

Ttrykimprægnerede hegnspæle til gode priser

Hvis du skal bruge et godt dyrehegn, så kan du finde mange forskellige gode modeller hos Dansk Skovudstyr, som sælger alt i hegn, vildthegn, hegnslåger, trådhegn, hegnspæle og meget mere. Du kan bl.a. købe trykimprægnerede hegnspæle til gode priser i butikken – du ved, de klassiske helt runde og spidsede træpæle, som ofte bruges til at sætte vildthegn op med i skoven eller i udkanten af marker. De trykimprægnerede hegnspæle er helt lige og derfor lette at arbejde med, fylder minimalt under transport, og så er de trykimprægnerede, hvilket vil sige at de er blevet mast sammen sådan at de for insekter og bakterier er langt sværere at trænge ind i. Det er super smart og gør dem både mere vandafvisende og langt mere holdbare og modstandsdygtige overfor bakterier, insekter og alger. Trykimprægnerede hegnspæle sælges desuden til gode priser på www.dansk-skovudstyr.dk og vil helt sikkert passe perfekt til din grund, hvor du skal have sat hegn op.