Det er altid en god ide, at du finder et højbed, der matcher æstetikken i din have bedst muligt. Hos Thy-metal kan du finde alt du skal bruge. Hos dem har du blandt andet mulighed for at vælge et sort højbed, men du kan også finde de klassiske højbede i stål.

Pynt haven med et praktisk sort højbed

I din have kan højbede gøre en stor forskel, uanset om det er til dine træer og planter, eller det er til køkkenhaven. Hos Thy-metal kan du blandt andet finde et sort højbed, der har en lang levetid, så du kan være sikker på at have det i mange år frem. Et sort højbed er uden tvivl både for holdbarhed og æstetik, men som med alle andre højbede, er det også praktisk af andre årsager. Et sort højbed gør at du ikke skal så langt ned, for at komme til dine planter. Derudover er det også muligt at løsne muldet, så rødderne nemt kan strække sig. Du kan vælge et sort højbed i højde fra 30 cm til 60 cm, der begge har deres fordele. Er du interesseret i at have et sort højbed i haven, så bør du tage ind forbi thy-metal.dk, hvor du kan finde ud af langt mere om farvelakeret højbede.

Vælg praktiske højbede i stål

Leder du efter en flot og praktisk løsning til haven, så kan du ikke gå fejl af højbede i stål. Hos Thy-metal byder de på forskellige former for højbede i stål, der enten er råt eller galvaniseret. Du kan vælge at bestille deres højbede i stål med standard designs, der kommer i 5 forskellige varianter. Det er rektangulært, kvadratisk, L-formet, U-formet og S-formet. Derudover er det også muligt at bestille højbede i stål med specialmål. Du skal blot tage kontakt med dine ønsker. De har deres egen produktion og dygtige tegnere, der hurtigt kan få dine højbede i stål klar til dig. Med højbede i stål har du et holdbart og effektivt bed til planter i have og køkkenhave. Det er specielt praktisk at du kan flytte rundt på muldet, så rødderne kan strække sig ud. Derudover er du også sikret at højbede i stål har en ramme om muldet, så det ikke løber ud. Der er mange fordele med højbede, der blandt andet også sørger for du ikke skal ned at kravle på jorden. Lyder det som noget for dig, så bør du tage ind forbi thy-metal.dk, der har et bredt udvalg med flotte højbede i stål.