Schwarz Senge har alt, hvad du har brug for til din seng – også hvis du mangler en helt ny én. Køb f.eks. en Jensen seng, som er et mærke kendetegnet ved ekstra høj kvalitet. På schwarz.dk har du også adgang til alt i tilbehør inkl. latex madrasser, sengegavle og sengebunde.

Latex madras til en god pris

Der forhandles latex madrasser af topkvalitet hos Schwarz Senge. Du finder naturligvis mærket Dunlopillo i sortimentet, som opfandt Talalay naturlatex tilbage i 1929. Dette stof ændrede for altid, hvordan man producerede madrasser, og det gjorde Dunlopillo til verdens største producent af madrasser, men også hovedpuder – selv den dag i dag! Du kan også købe fra Röwa på schwarz.dk, der ligeledes har fremstillet nogle anerkendte madrasser i naturlatex. Du finder også modeller af materialer, som indgår i det biologiske kredsløb same Svanemærkede modeller fra Röwa. Hvis du står og mangler en ny latex madras, så er Röwa og Dunlopillo to suveræne mærker, og Schwarz Senge sidder parat til at rådgive dig til at vælge den rette model.

Jensen seng – Nordisk inspiration og kvalitet

Køb alt fra kontinentalsenge og boxmadrasser til plansenge og elevationssenge på schwarz.dk. Du kan vælge imellem et væld af mærker som Carpe Diem, Dunlopillo og Schramm. Du kan også købe en ny Jensen seng hos Schwarz Senge, der tilbyder flotte modeller fra Jensen Beds – god skandinavisk kvalitet. Jensen senge er inspirerede af den flotte og sprudlende norske natur, men på schwarz.dk finder du også madrasser og sengegavle til mærket. Du kan også købe en Jensen seng på tilbud, hvis du er heldig og har timingen i orden. Man går aldrig galt i byen med en komfortabel og luksuriøs Jensen seng. Hvis du kommer forbi butikken på Østerbro, kan du med fordel få en rygtest helt gratis.

Schwarz Senge leverer latex madrasser, sengegavle og andet i tilbehør til soveværelset. Leder du efter en ny Jensen seng? Kontakt forhandleren allerede i dag, og læs mere på schwarz.dk.