Hos Bolighuset Werenberg kan du købe kvalitetsprodukter fra mange af markedets allerbedste producenter. Hvis du fx er interesseret i en Nielaus sofa eller et tæppe fra Woodnotes, så læs med her, hvor du kan blive meget klogere på det velassorterede bolighus og de to ovennævnte producenter. Hvis det kribler for meget i fingrene, kan du også klikke ind på werenberg.dk eller besøge butikken i Brenderup.

Super komfortabel Nielaus sofa

Med en Nielaus sofa behøver du aldrig at købe en sofa igen. Så enkelt kan det siges. For med en Nielaus sofa kan man nemlig sætte flueben ud fra alle de vigtigste parametre, når det drejer sig om at købe produkter, der kan modstå tidens gang. For ikke nok med, at designet er tidsløst, så er håndværket tilmed robust og materialerne af den højeste kvalitet. Det er æstetisk kompromisløshed i verdensklasse, og netop derfor sælger de hos Bolighuset Werenberg rigtig ofte en Nielaus sofa til glade og begejstrede kunder. Med en Nielaus sofa får du i øvrigt et møbel, som er fremstillet i Danmark og med en sans for detaljen, som siger spar to. Virksomheden har eksisteret siden 1973, og siden da har de bestemt ikke kigget sig tilbage.

Tæpper fra Woodnotes

En anden virksomhed, som kun kigger fremad, er Woodnotes. Hos Bolighuset Werenberg kan du få et stort udvalg af Woodnotes tæpper, og med enkle designs og godt håndværk er tæpperne blandt markedets bedste. Woodnotes er inspireret af den finske natur, og tæpperne er da også både simple og underspillede i deres udtryk. Skulle du have nogle spørgsmål angående tæpper fra Woodnotes, eller skulle du have lyst til at se dem med dine egne øjne, kan det varmt anbefales, at du besøger Bolighuset Werenberg på Fyn. Det faglige og hjælpsomme personale besvarer alle spørgsmål med et smil, og de er altid garant for gode råd og kyndig vejledning.