Inpro A/S sælger fliser og bordplader i natursten og keramik. Hvis du skal bruge en sålbænk eller vindueskarm i skifer, så læs med her.

Vindueskarm i skifer – Praktisk og smuk rustikt udseende

Inpro A/S sælger alt i natursten. Sten kan bruges til mange formål i hjemmet og i erhvervsbygninger, og hvis du skal bruge ekspertise og mange års erfaring inden for sten til mange forskellige formål, så er det et godt sted at henvende sig. Du kan bl.a. købe vindueskarm i skifer, som står i smuk kontrast til de fleste huse og bygninger. Skifer er en sort sten, som er lagdelt fra naturens side, og det vil sige, at den kan kløves i meget flade og plane stykker. Du kan bl.a. bruge skifer til vindueskarm, bordplade, sålbænk, tagplader og meget mere. Det er en stærk sten, som holder i mange år, og den er perfekt til vindueskarmene, da den er både smuk og praktisk og har et rustikt udseende. Hvis du drømmer om vindueskarme i skifer, så læs mere på inpro.dk, hvor du kan finde et stort udvalg af natursten til gode priser.

Sålbænk til dig der ønsker kontrast til husets øvrige farver

Inpro A/S har Danmarks største lagre af fliser i sten og keramik. Der er enormt mange forskellige sten i deres sortiment, som er importeret fra hele verden, for at give dig det bedste udvalg, når du skal indrette dit badeværelse, dit køkken eller din stue. Hvis du skal bruge en god sålbænk, så er skifer et godt materiale. Det er en bjergart, som er lagdelt i nogle meget vandrette lag, så den har en helt naturlig flad og plan overflade, når den kløves. Skifer kan også slibes ned, så den bliver 100% plan, men man kan også lade den kløvede sten stå, som den er for et rustikt look. Til sålbænk, trappetrin eller vindueskarme er det et perfekt valg. En smuk sort sålbænk i skifer står i smuk kontrast til husets øvrige farver, og vil helt sikkert være noget for dig. Læs mere på www.inpro.dk, hvor du kan se det store udvalg.