Der findes få mennesker i Danmark, der ved så meget om senge, som det venlige, hjælpsomme og passionerede personale gør hos Schwarz Senge. Den populære forhandler har eksisteret siden 1950, og deres store viden og faglighed er i hvert fald ikke blevet mindre gennem årene. Snarere tværtimod. Læs her om Jensen Beds og elevationsbund.

Jensen Beds

Selvom Schwarz Senge som nævnt har eksisteret i mange årtier, er det ikke ensbetydende med, at de hviler på laurbærene. Den københavnske forhandler har således altid fingeren på pulsen i sengebranchen og inden for søvnforskning. Derfor forhandler Schwarz Senge naturligvis også senge, madrasser og meget mere fra Jensen Beds, der er kendt for deres høje og kompromisløse kvalitet. Jensen Beds er et norsk foretagende, der blev grundlagt helt tilbage i 1947, og dengang som nu har deres produkter været synonymt med skandinavisk design og unikt håndværk. Ved at vælge et produkt fra Jensen Beds er du således i sikre hænder – især hvis du køber det hos Schwarz Senge, hvor du kan få gode råd og kyndig vejledning. Klik ind på schwarz.dk og læs mere her om Jensen Beds.

Fleksibel elevationsbund

En elevationsbund er ikke en bare en elevationsbund. Det er de da også udmærket klar over hos Schwarz Senge, der kun forhandler det bedste af det bedste, som markedet kan tilbyde. Der findes mange forskellige slags sengebunde, som fx lamelbunde og planbunde, men med en elevationsbund får du altså et produkt, der kan noget helt ekstra. For ud over at sikre god komfort (og dermed en god nats søvn), får du en del fordele ved at vælge en elevationsbund. En af de mange fordele er, at du får en fleksibel seng. Det er fx praktisk, hvis du har svært ved at falde i søvn om aftenen. For med hævede fødder og hoved kan du skabe en beroligende effekt.