HomeX.dk er den eneste shop, du behøver at kende til inden for sportsudstyr. Køb f.eks. udendørs spil og fodboldmål uden at betale fragt. Der er nemlig gratis fragt på hele webshoppen.

Tag et udendørs spil frem til sommerarrangementet

Der er vist ikke nogen tvivl om, at sommeren er her. Vi har haft flere hede dage, hvor alt man har lyst til er at tilbringe tid i haven. Det kan også være hyggeligt at tage et udendørs spil frem. Endnu bedre er det at have mange liggende, man kan vælge imellem. Køb spil til haven inkl. udendørs bordtennis, mikado og kongespil. Mangler du et udendørs spil til den store fest? Rundbold er altid hyggeligt, hvis man har en fodboldbane eller park i nærheden, der er stor nok. Det er fantastisk både for børn og voksne. HomeX.dk har også meget mere i udendørs spil, der er frit tilgængeligt på www.homex.dk. Deres webshop er velegnet både til at finde havespil og parkspil.

Køb dit fodboldmål på www.homex.dk

Mangler du et fodboldmål? HomeX.dk sælger både mål til sommerhuset og den almindelige villa. Fodbold har markeret sig som vores favoritsport, i hvert fald i forhold til seertal. En markant del af danskere træner i fodboldklubberne rundt omkring, og det gælder både børn såvel som voksne. Alle kan have det sjovt og opleve sammenholdet med resten af klubben. Mange ønsker også fodboldmål til at træne derhjemme. HomeX.dk forhandler fodboldmål til samtlige behov. Køb fodboldmål til de mindste og i større varianter. Alle målene er designet af kvalitetsmaterialer, og de leveres hurtigt.

Sportsbutikken HomeX.dk er ikke kun storforhandler af fodboldmål og udendørs spil. Udover mål til fodbold og havespil sælger de ligeledes bordtennisborde, bordtennisbat, håndboldmål, bowlingkugler, stave til stavgang, og kængurustylter. Køb også power plates og alt til ketchersport. Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er, at vi får rørt os. Der er stor sammenhæng mellem aktivitet og forebyggelse af diverse livsstilssygdomme. Noget motion er bedre end ingenting. Find tilbehør til din foretrukne sportsgren på www.homex.dk.