Har man lyst til at forkæle sig selv med lækre produkter engang imellem, så kan det helt klart anbefales, at man vælger at kigge ind forbi Badeanstalten. Her kan man blandt andet købe badesalt og diverse andre produkter til kropspleje, som alle er produceret i Danmark. Man kan kigge meget nærmere på udvalget af de skønne produkter ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.badeanstalten.dk.

Badesalt  med fransk middelhavssalt

Vil man gerne have en følelse af velvære i sit eget hjem, når man tager et fodbad eller et karbad, så er det helt sikkert noget badesalt, man skal have fat i. Hos Badeanstalten forhandles der badesalt, som indeholder fransk middelhavssalt, og det består af 97 procent natriumklorid. Den grove sammensætning af forskellige salte er med til at gøre, at huden bliver ekstra blød og lækker, og ikke nok med det, så kan badesalt også være med til at lindre en række af problemer. Saltene kan eksempelvis være med til at lindre ømhed og stivhed i led, det kan være med til at mindske menstruationssmerter, og det er en god kilde til mineraler og sporstoffer. Man kan kigge meget nærmere på udvalget af salte, som er produceret i Danmark, ved at kigge ind forbi Badeanstalten på hjemmesiden www.badeanstalten.dk.

Forkæl dig selv med produkter til kropspleje

Hvis man gerne vil forkæle sig selv, når man skal slappe af i sit hjem, og man gerne vil være sikker på, at man får købt produkter, som giver velvære og nydelse, så er det bestemt Badeanstalten, man skal kigge ind forbi. Her forhandles der et bredt udvalg af produkter til kropspleje. Man kan blandt andet købe produkter til kropspleje i skikkelse af alt fra håndsæbe og badesalt til shower gel og meget, meget mere. Alle produkter til kropspleje er produceret i Danmark og er inspireret af den nordjyske natur, som er medvirkende til, at kvaliteten er helt i top. Man kan købe med det samme ved at besøge Badeanstalten på hjemmesiden www.badeanstalten.dk.

Hos www.badeanstalten.dk finder man de lækreste produkter til kropspleje.