Der fås hos ExcluWine.dk altid en masse forskelligt lækker vin, som fås i den bedste kvalitet. Der bydes bl.a. på Fonseca portvin og Silverboom rødvin.

Fonseca portvin kendes på kvaliteten

ExcluWine.dk byder på et lækkert sortiment af gode Fonseca portvine, i høj kvalitet. Den lækre Fonseca portvin blev for første gang frigivet i 1930’erne, hvor der samme år blev fremstillet de lækre Fonseca portvine, Vintage Ports. Fonseca portvin byder bl.a. på deres lækre Guimaraens Vintage Ports, som er sammensat af magtfulde komponenter, som giver en lækker, kraftig frugtsmag. I dag fremstilles Fonseca portvin på vinene som er mere smidige og tidligere modne, der giver en bedre holdbarhed, men stadig bibeholder den gamle gode og rigtige smag. Hvis man ønsker sig en rigtig god og lækker portvin, vil Fonseca portvinen fra ExcluWine.dk være en sikker vinder, grundet dens rige smagsoplevelse. Klik ind på www.excluwine.dk og læs meget mere om vinudvalget og de forskellige muligheder.

Gode priser på Silverboom rødvin via www.silverboom.dk

Man finder hos ExcluWine.dk også et flot udvalg af de bedste Silverboom rødvine, til gode priser. Silverboom rødvin stammer fra det Sydafrikanske, hvor de er blevet verdenskendt for deres lækre og frugtige vine. En Silverboom rødvin fås i forskellige varianter, hvor den lækre Silverboom rødvin Reserve Shiraz Merlot, er et godt valg, hvis man ønsker en lækker, blød og fyldig vin, til en god pris. Silverboom rødvin fra ExcluWine.dk byder på smag af Sydafrikas varme og sol, hvor de vilde bær, krydderier og lakrids giver en fyldig og god smagsoplevelse. Silverboom rødvinen kan nydes til mange forskellige sammenkomster, og kan fint ligge op til fem år fra høståret, uden at blive forringet i smag. Rødvinen er suppleret med komplekse smagsindtryk af peber og fine faste tanniner, som giver en lang og vedvarende eftersmag.

Læs eventuelt mere om de mange forskellige vine og muligheder på www.excluwine.dk, hvor du helt sikkert kan finde en lækker vin, der vil give dig en god smags oplevelse.