Mange af os har mindst ét par udtrådte sneakers stående i skoskabet. Og selvom udtrådte sneakers gør sig nogenlunde, når du for eksempel bare skal ned og købe ind i supermarkedet, trives de fleste af os bedst, når vores hverdagslige fodtøj ikke er ved at falde fra hinanden. 
Trænger din skosamling til lidt udskiftning? Så går du sandsynligvis ikke galt med de knaldflotte modeller fra Copenhagen Shoes. 

Hvad er Copenhagen Shoes? 

Copenhagen Shoes er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i fodtøj til modebevidste kvinder. Bag virksomheden står ægteparret Frank Ravn og Britta Møller Ravn, og idéen bag Copenhagen Shoes har hele tiden været at designe og fremstille sko på en ansvarlig måde og give dig produkttransparens, så du er helt sikker på, hvad du køber. Copenhagen Shoes omfatter blandt andet linjen We Care. Og fælles for alle mærkets modeller er den høje kvalitet og det udpræget skandinaviske design. Og så kan de af og til findes til billige priser.

Hvilke slags sko producerer Copenhagen Shoes? 

Copenhagen Shoes producerer et væld af forskelligartede former for fodtøj i helt op til størrelse 46. Når du besøger webshoppen hos en forhandler som Juul Sko, finder du således et bredt sortiment af både støvler, loafers, stilletter, sneakers og sandaler. 
 Produkterne fra Copenhagen Shoes dækker både design- og farvemæssigt bredt, men de fleste af modellerne har det festlige og underspillet flamboyante udtryk til fælles. Søger du at løfte dine hverdagsoutfits på dage, hvor du hverken har tid eller overskud til at lægge makeup, sætte håret eller bruge øreringe, ringe og halskæder? Så er Copenhagen Shoes uden tvivl noget for dig. Mange af støvlemodellerne er fremstillet i glat skind, og hvis du passer ordentligt på dem, kan du få glæde af dine Copenhagen Shoes i rigtig lang tid frem. 

Find dine nye sko hos Juul Sko 

Er du klar til at dykke ned i produktsortimentet fra Copenhagen Shoes? Juul Skos kæmpe udvalg omfatter både modeller fra dette danske mærke og fra andre fremtrædende skoproducenter.

De har:

  • Fri fragt over 500 kr.
  • Dag til dag-levering
  • Gratis indpakning
  • Professionel kundeservice

Når du begynder at gå på udkig på hjemmesiden, kan du med fordel lægge vejen forbi de komfortable Skechers sko, der perfekt vil egne sig til de stunder, hvor du for eksempel er længe på farten. Pensioner dine udtrådte sneakers og køb kvalitet hos Juul Sko i dag. Dine fødder vil elske dig for det.