Der er hos SeniorSalg.dk altid gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter, til gode priser. Udvalget byder bl.a. på krykker og godt fodtøj fra New Feet.

Krykker i god kvalitet

SeniorSalg.dk er udbyder af en lang række forskellige produkter, til den ældre generation. Herunder findes der bl.a. et udvalg af krykker, som kan være en nødvendighed hvis man er kommet til skade eller har gangbesvær. Der findes hos SeniorSalg.dk nogle forskellige modeller af krykker, bl.a. den klassiske albuestok, som føles sikker og ligger godt i hånden/armen. Krykkerne som udbydes hos SeniorSalg.dk kan justeres i længden, så alle modeller kan bruges af enhver størrelse. Ligeledes kan de skilles ad, hvis den skal med på tur/rejse, så krykkerne ikke fylder nær så meget. Klik eventuelt ind på www.seniorsalg.dk og find de helt rigtige krykker til dig, og dine behov. Udvalget er bredt, og der kan helt sikkert findes noget til alle.

Fodtøj fra mærket New Feet

Der tilbydes hos SeniorSalg.dk også et stort udvalg af godt fodtøj, til seniorer. Der fås bl.a. gode sko fra New Feet, som er en dansk virksomhed der fremstiller sko i topklasse. Fodtøjet fra New Feet er fremstillet i samarbejde med fodterapeuter, ortopædkirurger og ortopædskomagere, der alle arbejder sammen om at lave en god og støttende sko. New Feet skoene kan derfor være gode hvis man lider af diabetiske, ømme, følsomme eller gigtramte fødder, hvor man får den støtte man har brug for, samt optimal komfort. Fodtøjet fra New Feet er fremstillet på sådan vis, at de aktiverer både store og små muskler i foden, som styrker blodcirkulationen i kroppen. Derfor er fodtøjet fra New Feet en god løsning, hvis man ønsker at fjerne denne ubehag man går rundt med, samt at man får en moderigtige og smart sko. Kig udvalget igennem på www.seniorsalg.dk og find de bedste sko til dig.