Mangler dit barn nye ting til værelset, nyt tøj eller sko? Så bør du tage et kig forbi Asta & Alfred. Her kommer du ind til et lækkert univers af alt, hvad du kunne ønske dig til dit barn. Tag et kig på Soft Gallery eller DAY Birger et Mikkelsen pusletasker på www.astaogalfred.dk.

Sengetøj, børnetøj og babytøj til gode priser

Hvad end du er på udkig efter sengetøj, børnetøj eller babytøj, kan du finde alt dette og meget mere til fra Soft Gallery. Du finder et stort sortiment af børneprodukter fra Soft Gallery hos Asta & Alfred, som er det perfekte sted at søge for dig, der mangler nye produkter til dit barn. Herinde kan du være sikker på, at finde et lækkert sortiment, som kan friste selv den bedste. Med produkter fra Soft Gallery sikrer du dig altid den bedste kvalitet og tøj af bløde materialer. Du bør helt sikkert tage et nærmere kig forbi Asta & Alfred, hvis du kunne tænke dig nyt tøj eller andet til dit barn. Besøg www.astaogalfred.dk, hvor du fx kan finde Soft Gallery.

Smarte og praktiske DAY Birger et Mikkelsen pusletasker

Det kan være en god ide, at finde en praktisk pusletaske du kan bruge, når dig og din baby skal på farten. Måske vil du gerne have en med et flot design, så den både er smart for din baby, men også god for dig at have med, hvor end du skal hen. Hos Asta & Alfred kan du finde DAY Birger et Mikkelsen pusletasker, som både er praktiske og fine at have med dig til hver en tid. Disse er lavet af slidstærkt nylon, så den er mere holdbar og derudover også nem at rengøre. Du kan finde pusletaskerne i forskellige neutrale farver, så hvis du har lyst til at matche den med barnevognen eller andet, kan du nemt gøre det. Find DAY Birger et Mikkelsen pusletasker på www.astaogalfred.dk.