Mange danske familier har ikke tid til at lave ordentlig mad fra bunden af i hverdagen, og det er en skam. MenuBoxen har løsningen. Her kan man bestille måltidskasser til døren, der følger en sund madplan. Derved får man de friske råvarer tilbage i livet på en nem og hurtig måde.

Friske måltidskasser i Odense og Århus

MenuBoxen skelner mellem to typer af måltidskasser, som hver fås til enten tre eller fire dage hver uge. Det er først og fremmest AftenBoxen, som består af klassiske retter, der falder i god jord i hele familien – både voksne og børn. Retterne her er lige til at lave, og det betyder, at børnene kan hjælpe til i køkkenet. Det er simpelthen så vigtigt, at man giver børnene gode madvaner tidligt i livet. En anden løsning er LowCarbBoxen, der består af ingredienser til lækre retter, der indeholder færre kalorier og kulhydrater. Hvis man prøver på at skære lidt ned på kalorierne i maden, er LowCarbBoxen en oplagt mulighed. Uanset hvilken af de to måltidskasser du vælger, får du varieret mad hver uge. Det er hverdagsmad fra ordentlige leverandører, som er perfekt til singlen, parret eller hele børnefamilien. Læs mere om de forskellige måltidskasser allerede nu ved at klikke ind på menuboxen.dk.

Se den sunde madplan på menuboxen.dk

Der følger en sund madplan med hver uge, når du abonnerer på en madkasse hos MenuBoxen. Det skal bemærkes, at man helst skal lave mad i den rækkefølge, som er listet på hjemmesiden. Den sunde madplan på menuboxen.dk tager nemlig højde for råvarernes levetid og friskhed. Så sikrer man sig, at man nyder de friske og sunde råvarer, mens de er bedst. Andet ville være en skam. Du kan også se de kommende ugers madplan på hjemmesiden. Her skelner man mellem forskellige madplaner til AftenBoxen og LowCarbBoxen, ligesom madplanen også varierer alt efter, om man ønsker en madkasse til døren til tre måltider per uge eller fire styks.

Læs den sunde madplan på menuboxen.dk, og bestil måltidskasser til døren til Århus, Odense m.m. – perfekt til hverdagsmad til hele familien.