Hos Legebyen.dk kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige slags legetøj til gode priser. Læs mere om kongespil og om legetæpper her.

Kongespil til den hyggelige sommeraften

Hvis du leder efter det perfekte sommerspil for hele familien, så er kongespil et oplagt bud. Det gamle vikingespil er blevet super populært de seneste år og har virkelig vundet danskernes hjerter. Det er sjovt, ukompliceret og alle kan være med – både gamle som unge. Spillet spilles imellem to hold, som hver skal forsøge sig med at vælte banens brikker med de klodser, som også kastes ud på banen først. Det kræver præcision og god underhånds teknik, og hele familien kan spille sammen og vil nyde det sjove spil på en hyggelig sommeraften ude i haven. Man kan nærmest ikke tage til grillfest, til havefest eller sætte sig i en park uden at se nogen spille kongespil, og der er en grund til, at det er så populært. Og det er fordi, det er virkelig sjovt og spændende og enormt inkluderende. De er noget, som hele familien kan mødes om.

Super underholdende legetæpper

Legebyen.dk har også et bredt udvalg af legetæpper med forskellige flotte mønstre, som dine børn helt sikkert vil elske. En klassiker inden for legetæpper er byen, som man ser oppefra med vejnettet, der snor sig ind og ud af sig selv. Det er et perfekt motiv for et gulvtæppe, for på det kan man lege med sine legetøjsbiler og sådan kan timevis gå. Der er forskellige sjove legetæpper i sortimentet, og du kan helt sikkert finde lige noget for dine  børn. En god gave er sådan et tæppe, og så et par legetøjsbiler, som man kan sætte oven  på tæppet, for så keder man sig ikke de næste mange timer. Hvis du kender et barn, der elsker biler og kan lide at lege med dem, så er sådan et tæppe en perfekt ting. Tæpperne kommer i mange forskellige mål og er gode kombinationer af praktiske møbler og legetøj, som dine børn helt sikkert vil elske.