Hos Direkte import sælges et bredt udvalg af flotte møbler og havemøbler til underpriser. Læs mere om retro havemøbler her.

Flot udvalg af havemøbler

Direkte import har et stort udvalg af mange forskellige smukke designermøbler, som de køber direkte fra producenterne, som navnet også antyder, og på den måde kan de sælge uden fordyrende mellemled, hvilket sikrer dig nogle unikke priser. Der er bl.a. et flot udvalg af havemøbler, som sælges til gode priser. Og her er bl.a. havemøbler i træ og i ArtWood samt polyrattan, hvis du gerne vil have den letteste løsning, så du slipper for at skulle behandle dine havemøbler og give dem træbeskyttelse. Der er mange forskellige at vælge imellem, og nogen mener at træmøbler er det eneste der duer i haven, mens andre gerne vil slippe for at skulle bære dem ind i garagen hver efterår, og vælger havmøbler i polyrattan eller artwood. Vælg imellem de mange flotte designs på siden, hvor du både kan finde havestole, haveborde, bænke, loungemøbler, solsenge og liggestole samt mange flere forskellige smukke møbler til haven.

Retro havemøbler i god kvalitet

Direkte import sælger flotte retro havemøbler, som er perfekt til haven, hvor der nusses om bedene, blomsterne, men hvor også græsset engang imellem får lov til at vokse lidt for vildt. Der er forskellige smukke vintage designs på siden, hvor du kan finde smukke retro havemøbler i træ eller malet stål. Vælg imellem mange flotte ornamenterede designs, og ikke så moderne minimalistiske møbler til haven. Hvis du gerne vil lave et lille hyggeligt rum i din have, hvor man kan nyde en kande the med en ven eller veninden, og spise en hjemmebagt småkage i halvskygge, så er retro havemøbler lige sagen, for de kan virkelig hjælpe til at skabe den der unikke stemning, som giver lidt ekstra hygge i haven, og som du helt sikkert vil elske i din have. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, og mon ikke du kan finde et par smukke havestole, som passer lige til din smag.