Hos Advokatfirmaet Rödstenen findes der et team af advokater, som lover målrettet og løsningsorienteret rådgivning. Teamet består af dedikerede og ansvarsfulde jurister, hvor der bl.a. findes specialiserede ejendomshandels- og erhvervsadvokater.

Få hjælp til ejendomshandel fra en erfaren advokat

Advokatfirmaet Rödstenen byder på et bredt udvalg af dygtige advokater, bl.a. ejendomshandelsadvokater. Ejendomshandelsadvokaterne er specialiserede indenfor for ejendomshandel, og kan hjælpe med alle former for boligkøb. Ejendomshandelsadvokaterne yder rådgivning inden en bred vifte af emner, bl.a. køb af parcelhus, ejerlejlighed, sommerhus, forældrekøb, byggegrund, entreprisekontrakt, familiehandel mv. Rådgivningen fra ejendomshandelsadvokaterne ydes fra start til slut, hvor at bistanden omfatter alt fra gennemgang af købsaftalen, alle dokumenter, tilstandsrapport, forsikring og finansiering og meget mere. Advokatfirmaet Rödstenens ejendomshandelsadvokater har mange års erfaring indenfor branchen, og kender til alle de små detaljer, man skal være opmærksom på. Derudover tilbydes der også bistand ved salg af bolig, hvor der hjælpes med oprettelse af testamente og samejeoverenskomst. Undersøg eventuelt dine muligheder på rodstenen.dk og find den rigtige rådgiver til dig.

Få en dedikeret og kompetent erhvervsadvokat

Der findes hos Advokatfirmaet Rödstenen også erhvervsadvokater, som også arbejder effektivt og er dedikerede i deres arbejde. Erhvervsadvokaterne har stor indsigt i erhvervslivet, og er derfor essentielle, hvis der søges rådgivning indenfor erhvervslivet. De enkelte erhvervsadvokater har en bred berøringsflade med mange danske virksomheder, og kender derfor til mange er erhvervslivets kommercielle og forretningsmæssige forhold. Erhvervsadvokaterne kan bl.a. yde rådgivning indenfor landbrug, Retssager og Tvister, Inkasso, Selskabsret, Tandlæger, Køb og Salg af Virksomheder og meget mere. Da viften af erhvervsmæssige juridiske problemstillinger er så bred, er rådgivningen meget målrettet og løsningsorienteret, så problemer kan løses hurtigt og så effektivt som muligt. Find din næste rådgiver/jurist på rodstenen.dk og få hjælp til dine problemstillinger.

Besøg Advokatfirmaet Rödstenen allerede i dag, hvis du søger en dedikeret og specialiseret advokat, indenfor erhvervet eller ejendomshandel. Juristerne lover et højt drive, samt en grundig og professionel fremgangsmetode.