HIKE sælger kosttilskud til hunde og katte, og desuden et bredt udvalg af kvalitets hundemad og kattemad til gode priser. Læs mere her.

Kosttilskud til hunde

Hvis du har en hund, som har et problem med sin pels, sine led eller sit energiniveau, så kan du måske løse det med kosttilskud. Du kan snakke med din dyrelæge og finde ud af, om denne kan præcisere din hunds problem, og hvad den evt kunne mangle i sin daglige kost, for når du ved det, så kan du nok finde et kosttilskud, som passer lige på problemet. HIKE sælger mange forskellige kosttilskud til hunde, og her kan du bl.a. finde lakseolie, som giver en masse god fiskeolie, og omega-3 vitaminer. Det er super godt for pelsen og kan afhjælpe tør hud og skæl samt usund pels. Hvis din hund mangler energi, så kan det også være vitaminmangel, og dertil kan kosttilskud til hunde og hjælpe. Der er forskellige kosttilskud til hunde med vitaminer i butikken, og du vil nok kunne finde lige det, du skal bruge på hike.dk, hvor der er forskellige gode ting at vælge imellem.

Hundemad i bedste kvalitet

Leder du efter hundemad i bedste kvalitet til din hund? Så er HIKE stedet at lede, for her får du en helt unik hundefoder lavet af friskfanget fisk, godt dansk kød fra danske fjerkræ og æg. Der er forskellige slags foder i butikken til forskellige hunde, og du kan helt sikkert finde lige den, din hund skal bruge, hvad end det så er en stor eller en lille hund, eller en hvalp. Den gode smag i denne hundemad kommer udelukkende fra de gode råvarer, som foderet er lavet af. Der bruges kød fra danske dyr i produktionen, og for så vidt muligt kun fra fritgående dyr. Der er bruges friskfanget fisk fra de danske farvande, og der bruges de bedste grøntsager. Det er sådan man laver en god hundefoder, som ikke findes andre steder i lige god kvalitet. Vælg imellem mange forskellige slags hundemad på siden, hvor du både kan finde mad til hvalpe og gamle hunde, store og små hunde i bedste kvalitet.