CitySwingers er en dansk swinger klub, hvor du kan finde spændende seksuelle udfordringer og udforske dig selv og din partner. Læs fx spændende erotiske historier fra klubben på deres hjemmeside.

Swinger club med gode priser

CitySwingers er en swinger klub med fantastisk lave priser. Priserne holdes nede på grund af stærke frivillige kræfter i swinger miljøet, som bemander baren og som hjælper til at skabe den trygge stemning. Klubben er udstyret med mange forskellige rum, som man kan bruge til uartig leg eller til flirt. Der er en bar, og man må drikke hvad man vil, når man har betalt entre, men det anbefales dog, at man ikke drikker meget mere end 3 genstande, da man gerne skal være ved sine fulde fem i klubben. Denne swinger klub har glory holes, frække spejle, man kan se igennem, gynger, gang bang rum og private rum, til dem, der gerne vil kunne låse døren. Der er mange forskellige muligheder, og du kan komme både som par eller som single og finde andre swingere i swinger klubben, som har de samme liderlige tanker, som dig og som gerne vil lege.

Erotiske historier

CitySwingers er en stor dansk swingerklub med over 30 arrangementer om måneden, som man kan deltage i som fx tantra og vinsmagning. De har en sexolog tilknyttet med en gratis brevkasse, hvor du kan få hjælp hvis der er noget du er i tvivl om, og hvis du gerne vil udfordre din seksualitet. Der er mange forskellige måder, man kan gå i swingerklub på, og på hjemmesiden kan du læse spændende erotiske historier fra klubbens swingere. Hvis du læser de erotiske historier, så bliver du måske inspireret til, hvordan man kan bruge klubben, og du kan finde inspiration til dit eget sexliv, hvad end du er single eller i forhold. På siden swingeren.dk kan du også læse mere om de retningslinjer der er i swingerklubben, som hjælper med at skabe så trygt et miljø og en inkluderende stemning. Man skal være respektfuld og opmærksom på kropssprog og eventuelle afvisninger, når man er i swinger klub. Skab dine egne erotiske historier i klubben.