Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige slags legetøj til gode priser, og du vil helt sikkert elske det store udvalg af bl.a. puslespil og andre sjove spil. Læs om den klassiske DANTOY scooter her.

DANTOY scooter

Legebyen.dk sælger mange forskellige slags legetøj i god kvalitet, og du kan bl.a. finde et bredt udvalg af DANTOY, som i mange årtier har lavet kvalitetslegetøj til gode priser. De bruger gode materialer, bl.a. masser af træ, men også holdbar og robust plastik. Du kender måske den klassiske røde, blå og gule DANTOY Scooter, som langt de fleste børn på et tidspunkt har kørt rundt på. Den er sjov både i vuggestuen og børnehaven, og den findes nu i flere forskellige modeller. Både med plastik- og gummihjul samt med anhænger, hvor der er plads til en ven eller veninde eller et yndlings tøjdyr. De forskellige flotte modeller holder nærmest for evigt, for den slags legetøj er stort set ikke til at slide ned. Dine børn vil helt sikkert elske den klassiske DANTOY scooter, som kan køre både hurtigt og langsomt. Den kan endda bruges af børn som knap har lært at gå.

Diverse puslespil

Legebyen.dk sælger også mange forskellige spil, både tænkespil og puslespil. Hvis dine børn kan lide at bruge hjernen, så er der mange forskellige sjove puslespil i butikken, og der findes versioner til både de mindste og de store børn. Der findes spil med super mange brikker, som kan tage ugevis at lave, og der er findes spil til de mindste med få store brikker, som ikke kan sluges og som hurtigt kan laves af en lille purk i børnehavealderen. Det er et klassisk spil, som har eksisteret i århundreder, og det vil det nok altid gøre. Ideen med et puslespil er at samle det billede, som er blevet spredt på de mange forskellige brikker. Man skal både kigge efter motivet, men også efter brikkernes form, for det er ikke alle puslespilsbrikker, som passer sammen. Men alt det ved du nok godt, så klik ind på www.legebyen.dk for at se mere.