Smag den lækre brunch ud af huset fra Madkonceptet. Book til dit event i København på www.madkonceptet.dk, og læs også mere om muligheden for frokostordning i Hovedstadsområdet til dit firma.

Brunch ud af huset – Kun de friskeste råvarer!

Madkonceptet tilbyder brunch ud af huset med et stort sortiment af kolde og varme retter, du kan vælge fra. Du finder alt fra røræg, bacon og pandekager til frugtsalat, bagels og spinat wraps. Klik på de retter, du ønsker, og betal for antal valgte. Så leverer Madkonceptet din brunch til begivenheden i København. Denne kombination af morgenmad og frokost er perfekt til det mere afslappede arrangement, hvor man ønsker mad af høj kvalitet. På madkonceptet.dk kan du læse mere om, hvad der skiller diner transportable fra denne cateringvirksomhed ud fra mængden. Når du bestiller brunch ud af huset, får du lækre retter, som er tilberedt med kærlighed og stor passion for godt kokkeværk samt kvaliteten af de forskellige råvarer. Catering behøver ikke at være en middelmådig affære, og det er Madkonceptet et levende bevis på. Bestil brunch som diner transportable til din fest i KBH allerede i dag, og få styr på maden.

Frokostordning til københavnske firmaer

Madkonceptet har gjort sig kendt i hele hovedstaden pga. deres kvalitetsfulde frokostordning, der egner sig perfekt til virksomheder, som vil tilbyde noget unikt overfor deres ansatte. Bestil firmafrokost i København, der er frisk og varieret, og med mange muligheder til eventuelle ansatte med kostrestriktioner som veganere, vegetarer og muslimer. Frokost fra Madkonceptet består både af varme og kolde retter, fyldige salater samt nogle overraskelser, der får tænderne til at løbe i vand. Tilmeld dig den muligvis bedste frokostordning i Hovedstadsområdet på www.madkonceptet.dk, og smag forskellen på almindelig frokost og frokostanretninger til dit firma, der er lavet af kokkene bag Madkonceptet.

Bestil frokostordning i København til dit firma hos Madkonceptet, der også tilbyder brunch ud af huset i hovedstaden. Læs mere om catering, tapas, påskefrokost osv. i KBH på madkonceptet.dk.