Se udvalget fra Dantoy Frosty Desserts serien hos Legebyen.dk. Det er isbjørnen med navnet Thorbjørn, som står bag det skønne dessertudvalg. Du finder også legetøj fra andre mærker hos Legebyen.dk, der forhandler en lang række af legesager fra Plus Plus, LEGO, Magnatiles og andre brands. Klik ind på www.legebyen.dk, eller læs mere om udvalget i denne artikel, der går i dybden med noget af legetøjet.

Dantoy Frosty Desserts med isbjørnen Thorbjørn – Legebyen.dk

Dantoy er et dansk legetøjsmærke, der har eksisteret i mere end 50 år, og derfor er det også blevet til en lang række af kollektioner, hvor Frosty Desserts er en af dem. Historien er, at det er Thorbjørns desserter. Thorbjørn er en isbjørn, som elsker mange typer af fristende og lækre desserter. Hvis du køber et Frosty Desserts produkt, så får du en lille historie med om Thorbjørn og den forsvundne iskrystal. Dette nye koncept fra Dantoy har betaget børn i alle dele af landet. Legebyen.dk byder ind med et stort Frosty Desserts udvalg, som dit barn kommer til at blive ellevild med. Se alle de skønne Frosty Desserts artikler på www.legebyen.dk, der sælger forskellige typer is-sæt, men også kaffe-stel og te-stel på hjemmesiden. Legebyen.dk leverer typisk imellem 1-2 hverdage. Dit barn kommer ikke til at skulle vente i lang tid efter bestilling for at kunne lege med det skønne Dantoy legetøj med isbjørnen Thorbjørn i fokus.

Plus Plus børnelegetøj til gode priser

Legebyen.dk forhandler skønt og kreativt legetøj i mange kategorier. Køb også Plus Plus børnelegetøj online. Her er tale om kreative brikker, som er med til at udfordre og lære. De fantasifulde brikker fra Plus Plus fås til gode priser på www.legebyen.dk. Køb billigt Plus Plus legetøj i basic og neon farver online, eller vælg imellem brikkerne som pastel eller i ekstra stor størrelse. Det er dansk legetøj, der produceres tæt på København, og derfor overholder det naturligvis også visse standarder. Der er tale om legetøjsstandarder som EN71 1, 2 og 3. Mange børn kender dem fra vuggestuen og SFO’en. Glæd også dit barn i eget hjem med skønt Plus Plus legetøj i form af kreative brikker, som barnet kan sammensætte på forskellig vis.

Køb Plus Plus og Dantoy Frosty Desserts legetøj på www.legebyen.dk.