Bestil kagemix fra Protein Baker, der gør det let at skabe lækkert bagværk. Hvis du vil bage en glutenfri pandekage, har Protein Baker også den perfekte bageblanding til formålet!

Bag lækker protein kage

Bag protein kage med en kagemix fra Protein Baker, som også er uden gluten. Valget står mellem en smagfuld og saftig brownie eller en fyldig og dyb chokoladekage. Disse kageblandinger består af gode råvarer uden tilsat sukker, og forberedelsestiden, ja, den er kun på fem minutter! Derfor er protein kager fra proteinbaker.dk det perfekte indslag i en ellers hektisk hverdag, hvor man ikke har tid til at stå timevis i køkkenet for at bage. Derfor har man tid og overskud til at lave en lækker protein chokoladekage eller brownie efter endt træning. Smag den fyldige kakao, og tag velduftende og proteinrige kager ud af ovnen. Man har næsten dårlig samvittighed, fordi det er så nemt – også at imponere gæster! Tag den med på arbejde til fredag eftermiddag, eller server den for svigerforældrene til søndagskaffen. Der er altid en lejlighed til at lave en protein kage. Køb kagemix online via proteinbaker.dk.

Protein Baker – Glutenfri pandekage

Bag glutenfrie pandekager. Protein Baker tilbyder pandekagemixes med smag af havre, jordbær, chokolade m.m. online via proteinbaker.dk. Disse bageblandinger til at lave en glutenfri pandekage eller to, er lette at gå til. Det tager ikke lang tid fra, at bøtten er åbnet, til et pandekagetårn står på en tallerken i køkkenet. Disse er ligeledes lavet uden tilsat sukker og med en bedre ernæringsprofil end konventionelle pandekager. Det har aldrig været nemmere at bage glutenfrit. Imponer venner og gæster med glutenfrie pandekager! Se de mange smagsvarianter online, og begynd pandekageproduktionen.

Det er let at bage, når man benytter kagemix fra Protein Baker. De er kendetegnet ved et højt proteinindhold og uden gluten. Begyndt at bage pandekager, chokoladekager og brownies via få klik, og få flere lækkerier ind i din hverdag.