Legeskum sælger diverse skummøbler til børn i alle aldre, der styrker der motoriske udvikling. Du kan læse om deres smarte boldbassin samt madras i legeskum her.

Madras i legeskum – perfekt som underlag til tumleskum, faldunderlag mm

Legeskum tilbyder alt hvad du kan tænke dig til i skummøbler. Alle deres produkter er 100% fri for ftalater, og lavet af holdbare materialer, så de nemt kan tumles og leges på. Inde på deres webshop kan du blandt andet finde madras i legeskum. Disse madrasser i legeskum findes i alverdens forskellige størrelser, så de passer lige netop til dine ønsker og behov. Legeskum tilbyder fx en funktionel madras med velcro hjørner, som er understøtter at madrassen bliver på plads, og ikke skøjter rundt på gulvet. Eller du kan finde foldbare madrasser, der kan bruges som et faldunderlig for legende børn eller blot som underlag for babyer til at kravle rundt på. Deres forskellige størrelser madras i legeskum, vil være geniale som underlag under deres andre skummøbler såsom deres tumlesæt eller rutschebane. Mange af deres madrasser i skum er desuden foldbare, og derfor nemme at flytte væk efter brug. Se deres store udvalg af madrasser i skum på legeskum.dk.

Anerledes og sjov leg med Legeskum ’s boldbassin

Foruden madrasser i legeskum så sælger Legeskum også boldbassin inde på deres hjemmeside. Et sådant boldbassin er super sjov og anerledes leg for børn. Bassinerne er fyldt op med plastikbolde, som gør det sjovt for børn at dykke ned i. Boldbassinerne fås i alle størrelser, så de kan rumme op til mange børn. De er derfor både oplagte i hjemmet, men også i vuggestuer såvel som børnehaver. Bestil dit boldbassin inde på deres hjemmeside i dag, og få endda fragtfri levering i Danmark. Læs meget mere om deres unikke løsninger af skummøbler inde på legeskum.dk.

Lyder et boldbassin eller en madras i legeskum som noget for dig? Så kig forbi deres hjemmeside legeskum.dk. Hvis du ønsker at se legeskummet inden bestilling så besøg deres showroom Højer, hvor afhentning også er muligt.