E. Krag Råstoffer A/S har i generationer solgt sand, grus, sten, stenmel, skærver og meget mere. Læs bl.a. om deres udvalg af havsand og røde granitskærver her.

Få en smuk kontrast med de røde granitskæver fra E. Krag Råstoffer A/S

Hvis du skal bruge sten, sand, stenmel, skærver, brudsten til kystsikring, grus til gangstier, stabilgrus eller lignende, så er E. Krag Råstoffer A/S en god virksomhed at kende til. Virksomheden har eksisteret siden 1954, og har i generationer været førende inden for mineralske råstoffer. De leverer fast til store byggeprojekter i fx Nordtyskland, og går aldrig på kompromis med kvaliteten. De har bl.a. et stort udvalg af granitskærver til forskellige slags anlægsopgaver. Der er bl.a. røde granitskærver i mange forskellige størrelser i deres katalog. Skærver har mange muligheder for anvendelse, og kan bl.a. bruges til anlægsopgaver, bede og indkørsler. De smukke røde granitskærver kommer fra Göteborg og har en smuk afdæmpet rød farve, nærmest rosa, som bliver mere kraftig og fyldig i regnvejr. Den smukke subtile røde farve er et smukt akkompagnement til omkringliggende bygninger og landskab. Den kan bruges til store gårdspladser, anlæg, haver, bede og indkørsler, og vil stort set altid se godt ud. Læs mere om de røde granitskærver fra Göteborg på ekrag.com.

Blødt komfortabelt havsand til mange formål

E. Krag Råstoffer A/S sælger selvfølgelig også havsand, bl.a. Lindholm havsand som suges ud af havbunden og sejles til deres hovedkvarter i Aabenraa. Sandkornene er 0-1 mm og har en enorm renhed, hvilket gør at det kan anvendes til mange forskellige formål, som fx legeanlæg, finpuds, mørtel, beachwolley, top-dressing, fugesand, liggebåse til kvæg og meget mere. Der er mange forskellige gode anvendelsesmuligheder og sandet er i høj kvalitet. Det er desuden kvalitetssikret efter Blå-Flag ordningen, og har et meget lavt indhold af chlorider og salt. Det er blødt og enormt finkornet, hvilket giver en komfortabel og afbødende effekt, hvilket bl.a. gør det super godt til beachwolley. Hvis du skal bruge havsand til et bygge- eller anlægsprojekt, så kan du altid kontakte dem for at indhente et godt tilbud om levering af store eller små kvantiteter i hele Danmark.