DC-Supply tilbyder mange forskellige slags løsninger inden for specialbyggede containere. Læs bl.a. om mulighederne for at ombygge en industri container samt om deres udvalg af offshore containere her.

Ombyg en industri container til hvad som helst

hvis du skal bruge en smart, hurtig og robust løsning i forhold til byggeri, opbevaring, beboelse, herberg, event eller industri, så er en industri container måske løsningen. De smarte containere kan ombygges til nærmest hvad som helst, da de kan stables og der let kan skæres huller til vinduer, døre etc. Der kan installeres kølerum, studiebolig, mobilt slagteri, industrikøkken, skurvogn, toiletfaciliteter, musikstudie og meget mere. DC-Supply har i mange år ombygget industri containere til mange slags formål, og er eksperter på området. De har mange forskellige spændende opgaver i bagagen, som du kan se billeder af og læse mere om på deres hjemmeside, og de kan klare stort set alle formål. De har både arbejdet for private, offentlige og militære kunder, og har lavet alt fra pop-up-barer til permanente boliger. En industri container har mange års gavn, for den er enormt robust, og selvom den er hurtig at lave, sætte op og installere, så giver den en langtidsholdbar løsning.

Få speciallavet din egen robuste offshore container

Hos DC-Supply kan du også finde professionelle offshore containere til service, beboelse, produktionsfaciliteter etc. Deres mange års erfaring gør dem enormt dygtige til at bygge robuste løsninger, som kan holde til vind og vejr på havet. Det er barskt ude på havet, og man skal have solidt udstyr, som man kan stole på, når man arbejder under så ekstreme forhold. Det kan www.dc-supply.dk tilbyde, og de har mange forskellige offshore container løsninger, og hvis du skal have speciallavet noget, så klarer de naturligvis også det for dig. Offshore containere er gode, fordi de er transportable og robuste. De giver komfort og effektivitet i forhold til de formål, der skal løses, og du vil helt sikkert kunne finde en løsning i samarbejder med deres tegnere, ingeniører og konstruktører. De har løst mange spændende opgaver i tidens løb, bl.a. for militæret, som ofte har specifikke behov.