Leder du efter stikdåser med 4 udtag, eller har du brug for en dåse med hele 12 udtag f.eks. til kontoret? Av-Cables.dk er en af DK’s førende i el-materiel. De er også forhandler af trådløse høretelefoner både som in-ear og on-ear.

Av-Cables.dk og kategorien med stikdåser online – hurtig levering

Vi kommer ikke udenom stikdåser. I det typiske danske hjem har vi en stor del elektronik, og der vil derfor også være et bredt behov for forskellige typer af stikdåser. Så er det heldigt, at der er webshops som Av-Cables.dk, der fører alle typer. Spar penge på små stikdåser med 3 eller 4 udtag. Køb også større udgaver på 9, 10 eller 12 udtag via www.av-cables.dk. Tilbehør sælges også, så køb f.eks. bordklemmer og PowerCube. Shop Wi-Fi strømafbryder og skærmet stikdåse online. Udvalget byder også på kabeltromler og boks til dine stikdåser samt meget mere, der vil sluge hele den artikel, hvis det skulle opremses. Så hvorfor ikke hoppe direkte til Av-Cables.dk shoppen for at finde billige stikdåser allerede i dag?

Kæmpe udvalg i trådløse høretelefoner både til børn og voksne

Køb trådløse høretelefoner, der understøtter Bluetooth, og vælg imellem mange farver som sort, hvid, blå og grå. Denver og Streetz er to mærker, der især kendes for prisstærke trådløse høretelefoner. Det er også to brands, som Av-Cables.dk har valgt at lagerføre, men kategorien stopper ikke ved disse to. Havit og Kitsound er også tilgængelige samt Nedis, Champion, LEDWOOD og mange, mange flere. Du kender måske også til de trådløse høretelefoner fra Apple? Her tænkes naturligvis på Apple AirPods, hvor især Pro udgaven har vundet danskernes hjerter. Den aktive støjdæmpning er nemlig en funktion, som er svær at undvære i bybussen eller toget. Det skal selvfølgelig være sådan, at du ikke bliver forstyrret af højrøstede individer under din transport. Av-Cables.dk sidder også klar ved røret på udvalgte telefontider. Kontakt dem gerne for en hyggelig snak om trådløse høretelefoner, hvad end du kigger efter modeller med in-ear eller on-ear.