Dansk virksomhedskultur ændrer sig hele tiden, og især i Hovedstadsområdet. Den innovative virksomhedskultur indeholder i dag ofte en frokostordning. Når man lægger de mange fordele sammen, så forstår man det klokkeklart, hvorfor det giver så meget mening. Madkonceptet tilbyder firmafrokost og andet inden for catering. De leverer også til de private begivenheder heriblandt konfirmation, julefrokost og fødselsdage bl.a. med buffet, 3-retters menu og tapas ud af huset.

Firmafrokost altid med gode råvarer – lidt ud over det sædvanlige

Madkonceptet tilbyder firmafrokost i hovedstaden, og det er nogle ambitiøse virksomheder, der står på deres leveringsliste. De ved, hvor meget et godt måltid med næringsrige ingredienser betyder for moralen og produktiviteten senere hen på dagen. Så er det også noget, der virkelig giver goodwill hos medarbejderne, hvis de får sådan en kundegode. Især når cheferne har valgt Madkonceptet, som udmærker sig væsentligt på kvaliteten i forhold til konkurrenterne. Det er god mad, der leveres dag efter dag. Hver morgen går de passioneret til værks for at forsyne KBH’s erhvervsliv med fantastisk buffet. Den står på varme retter, gode salater, pålæg og selvfølgelig deres helt særlige hjemmebagte brød. Det smager vidunderligt! Vegetarer og allergikere tages der hensyn til, og det koster ikke en krone ekstra. I kan dog også købe nogle ekstra ting til frokostordningen heriblandt smørrebrød, diverse kolonialvarer og frisk frugt fra torvet. Lyder denne firmafrokost fristende? Klik ind på madkonceptet.dk, og læs dig klogere på deres frokostordning.

Madkonceptet catering til konfirmation, fødselsdag og nytårsaften

Catering kan betyde mange ting, og Madkonceptet leverer selvfølgelig ikke kun mad ud af huset til arbejdspladser. De kan også sørge for catering til den private julefrokost og barnedåb. De imponerer også inden for tapas som diner transportable. Rigtig mange vælger Madkonceptet, når maden skal sidde lige i skabet. Deres catering er altid baseret på råvarerne, som er friske og udsøgte. Man kan smage, at det kun er det bedste, som kommer i retterne. Derfor skal du vælge catering fra www.madkonceptet.dk.