Mogens Rasmussen er specialister i solafskærmning og facader. Bliv bl.a. klog på indvendig solafskærmning og udvendige skodder í denne artikel.

Bestil indvendig solafskærmning til dine specifikke behov på mras.dk

Hos Mogens Rasmussen kan du finde alt i solafskærmning og energivenlige løsninger. Solens stråler kan være generende på arbejdspladser, hvor strålerne kan blænde medarbejderne midt på dagen. Der er forskellige løsninger på markedet, som yder god indvendig solafskærmning, som kan styres let indefra. Der er bl.a. persienner, som let kan justeres, er holdbare og har mange fordele. De yder god afskærmning og på den måde vil medarbejderne opleve færre gener. Det er desuden en energibesparende løsning, da man skal bruge mindre energi på at nedkøle indeklimaet, og man vil samtidig opleve mindre slid på inventaret i bygningen. Der er forskellige smarte løsninger i sortimentet på mras.dk, bl.a. fra HunterDouglas, som laver nogle enormt smarte og æstetiske løsninger på indvendig solafskærmning, som både er holdbare og smukke. Du vil helt sikkert elske det store sortiment på siden, hvor der er en del eksempler på smuk solafskærmning udført for tilfredse kunder.

Skodder – få facadebeklædning til virksomheder

Hos Mogens Rasmussen kan du finde et stort udvalg af skodder til facadebeklædning. Skodder er virkelig smarte til bl.a. solafskærmning og ser i øvrigt enormt smukke ud, da de fører nogle meget moderne og æstetiske produkter i sortimentet. Der er bl.a. skodder i aluminium eller træ at vælge imellem, som giver helt forskellige æstetiske udtryk. De mange produkter passer til forskellige æstetiske visioner fra arkitektens side, og du vil kunne finde inspiration på siden, hvor du kan se smukke billeder af de forskellige attraktive løsninger. De sælger skodder i høj kvalitet, som giver et helt særligt og unikt æstetisk udtryk til en bygning, samtidig med at de yder effektiv solafskærmning, når der er brug for det i forbindelse med fx erhvervsbygninger, hvor solen står skarpt ind midt på dagen og kan være til gene for medarbejderne såvel som, at den slider på inventaret og opvarmer indeklimaet alt for meget.