IT-konsulenthuset 2BM har mange års erfaring med SAP og alt, hvad der relaterer sig til dette. Dette inkluderer blandt andet SAP digitalisering og HR løsninger i SAP. Den populære virksomhed er et flagskib på det danske marked, og i det følgende kan du blive klogere på nogle af deres løsninger. Alternativt kan du klikke ind på deres hjemmeside 2bm.dk.

Få hjælp til jeres digitale transformation

Hvis du og din virksomhed har brug for hjælp til jeres digitale transformation, bør I overveje at kontakte 2BM. For med deres SAP digitalisering får I innovative løsninger, som gør hverdagen på kontoret nemmere og mere agil. I den digitale tidsalder er det netop alfa og omega for virksomheder at kunne være omstillingsparate. For udviklingen går som bekendt med lynets hast. Med SAP digitalisering fra 2BM får du og din virksomhed mulighed for at arbejde med nogle yderst kompetente, erfarne og venlige konsulenter, som sætter en stor ære i deres faglighed og professionelle og kyndige kundeservice, der altid gør, at konsulenthusets kunder og samarbejdspartnere føler sig i trygge hænder. Det gælder naturligvis også, når det drejer sig om SAP digitalisering.

HR løsninger i SAP

2BM tilbyder som nævnt også HR løsninger i SAP. De erfarne medarbejdere hos den spændende virksomhed hjælper hellere end gerne din virksomhed med den digitale transformation – og her er HR løsninger i SAP altså helt centrale. Man kan nemt glemme, at der bag den store mængde digitale HR-data står mennesker i kød og blod. Med 2BM’s HR løsninger i SAP får du og din virksomhed en effektiv og overskuelig løsning til at behandle dataene, hvilket giver det fornødne overskud til at bibeholde det menneskelige fokus – samtidigt med at I nemmere kan forstå, analysere og løse HR-relaterede udfordringer. I er i øvrigt altid velkomne til at kontakte 2BM, hvis I brænder inde med spørgsmål angående deres arbejde, og hvordan de kan være behjælpelige for jer. Det kan i hvert fald varmt anbefales.