Hos EDIE er der gode muligheder for at handle, hvis man søger kvalitetsrigtige produkter. Det brede produktsortiment byder bl.a. på Gestuz og Blanche modetøj, der sikrer et lækkert og stilsikkert look.

Gestuz modetøj i moderne design

EDIE er udbyder af en lang række flotte produkter, bl.a. Gestuz modetøj. Gestuz modetøj er et mærke af nyere tid, som blev grundlagt i 2008 af Sanne Sehested. Gestuz modetøjet er dog blevet meget populært de seneste år, og vandt i 2018 Guldknappen i Alt for damernes mode konkurrence. Gestuz modetøjet er egnet til den modebevidste og stilede kvinde, der ønsker nogle moderigtige og friske stykker tøj, i klædeskabet. Sortimentet byder på bluser, bukser, kjoler, hårbånd og meget andet, så der altid kan findes et stykke tøj til dig. Derudover kommer Gestuz modetøjet i mange forskellige farver og mønstre, der gør det nemt at finde noget der matcher ens egen personlighed. Klik eventuelt ind på edie.dk og kig nærmere på det brede udvalg.

Flot Blanche modetøj

Der findes hos EDIE også Blanche modetøj, som findes i den højeste kvalitet. Mærket blev grundlagt i 2017, med visionen om at give kvinder mere jeanswear, som var udover det normale. Blanche modetøjet som findes hos EDIE er perfekt til alle kvinder, og kan tilpasses enhver personlighed. Udvalget byder både på t-shirts, sweatshirts, tørklæder, bukser, jakker og meget andet, så der altid kan sammensættes flotte outfits med Blanche modetøj. Blanche modetøjet er til den kvalitetsbevidste kvinde, der ønsker tøj der holder i mange år frem og ikke går af mode. Udvalget af Blanche modetøj som findes hos EDIE i forskellige materialer, såsom silke, strik, kashmir, bomuld og selvfølgelig denim. Læs mere om produkterne på edie.dk.

Besøg EDIE allerede i dag, hvis du er på udkig efter kvalitetsrigtigt modetøj, til konkurrencedygtige priser. Udvalget er bredt og der kan helt sikkert findes noget der matcher din personlighed.