Står du og skal udskifte stikkontakterne hjemme hos dig selv eller som en del af et renoveringsprojekt? Så tag et kig på det store sortiment af billige stikkontakter fra Lauritz Knudsen som f.eks. LK Opus eller Fuga stikkontakter, du finder hos YouSave.dk.

LK opus 66 stikkontakter eller andre el artikler? Find det på www.yousave.dk

YouSave.dk er din el grossist, uanset om du er på udkig efter stikkontakter, afbrydere, lampeudtag eller andet el-relateret tilbehør, du skal bruge til installationen af din nye stikkontakt. Via deres hjemmeside har du adgang til en række forskellige el artikler fra f.eks. LK opus 66 serien. Serien spænder bredt i forhold til stil og design, og den er en spændende afveksling til den traditionelle hvide stikkontakt. Du kan læse mere om både de enkelte el artikler eller om YouSave.dk ved at klikke ind på deres hjemmeside yousave.dk. Der kan du også gå på opdagelse i hele det store udvalg af LK opus 66 produkter.

USB-lader, hvid stikkontakt eller stikkontakt med timer

Falder designet på LK Opus 66 serien ikke lige i din smag, har du via nedenstående link også adgang til et bredt sortiment af Fuga stikkontakter – både med og uden jord – der er udformet i et klassisk design, som passer ind i de fleste hjem. De forskellige stikkontakter findes desuden i en række forskellige udformninger, der giver dig endnu flere muligheder for at finde den helt rigtige stikkontakt. Uanset om du er på udkig efter en helt simpel hvid stikkontakt, en USB-lader eller måske endda en stikkontakt med timer, kan du finde det på deres hjemmeside. Der er noget til alle behov og alle hjem.

Så hvis dine gamle stikkontakter trænger til at blive udskiftet, eller det bare er tid til at prøve et nyt look derhjemme, så klik ind på www.yousave.dk og gå selv på opdagelse blandt de mange muligheder. Der finder du nemlig et bredt sortiment af stikkontakter til rigtig skarpe priser.