Man finder hos DK-TEC altid et bredt udvalg af kvalitetsrigtigt udstyr til forskellige maskiner og minilæssere. Sortiment byder bl.a. på balletange og stubfræsere til minilæssere, som findes til konkurrencedygtige priser.

Stubfræser til minilæsser

DK-TEC er udbyder af en lang række redskaber til din minilæsser. Herunder finder man bl.a. smarte stubfræsere til minilæssere. Stubfræseren tilkobles blot til din minilæsser, hvorefter arbejdet kan begynde. Med en stubfræser klarer man opgaven nemt og hurtigt, hvor den kan af- og påmonteres efter behov. Der tilbydes hos DK-TEC en række forskellige stubfræsere til minilæssere, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige, som passer til ens egen maskine. Derfor tilbydes der altid god og professionel rådgivning på www.dk-tec.dk, så man kan finde frem til den helt rigtige løsning. Køb også saltspredere på hjemmesiden, hvor der kun handles til erhvervskunder. Hvis der ikke findes en stubfræser der passer til netop din minilæsser, er der også mulighed for at få tilpasset og påsvejset en, så den kan bruges på enhver maskine.

Den helt rette balletang

Man finder hos DK-TEC også forskellige slags balletange, som kan monteres på din minilæsser eller lignende. Der findes forskellige typer af balletange, som har hver deres funktioner, alt efter hvilke behov man har. Derudover fås balletangene til forskellige maskiner, så du altid kan finde en til netop din maskine. Balletangene fra DK-TEC er perfekte i landbruget, hvor man nemt og hurtigt kan flytte rundt på halmballer, samt fodre dyrene eller lignende. Der findes balletange der kan gribe fast omkring det man skal fragte, eller andre udgaver med spyd, der også gør af-og pålæsning nemt og hurtigt. Klik ind på www.dk-tec.dk, hvor du kan se meget mere til udvalget og de forskellige løsninger.

Besøg DK-TEC allerede i dag, hvor du finder de bedste maskiner og udstyr. Kvaliteten er i top og udvalget er bredt.