KREAFUNK er et trendy og fedt mærke, der designer en række forskellige lækre elektroniske gadgets af forskellig art. De står blandt andet bag en serie af smarte Bluetooth højtalere, der egner sig perfekt til en tur i parken, på stranden eller bare til at høre musik i køkkenet derhjemme eller når man daser i badekarret. Lidt i samme kategori finder man også deres high-end trådløse designer høretelefoner, der er det perfekte valg for dig, der sætter den gode lyd øverst, men også gerne vil have et par høretelefoner der ser smarte ud.

Bluetooth højtalere med god lyd

Bluetooth højtalere er blevet særdeles populære de seneste år. Har man først hørt hvor god lyd – et par gode – Bluetooth højtalere leverer, er det egentlig ikke så svært at forstå hvorfor det er sådan. Der hvor Bluetooth højtalere dog for alvor bliver interessante, er når man oplever hvor kompakte og transportable de er. Skal du en tur ud i det blå med vennerne, og vil du gerne have musik i baggrunden til at skabe ekstra god stemning, er et par Bluetooth højtalere det helt rette valg. Og lige nu kan du købe super svedige Bluetooth højtalere fra KREAFUNK på www.kreafunk.com, som helt sikkert vil leve op til dine forventninger.

Trådløse designer høretelefoner

Lidt i samme kategori af elektroniske musik gadgets finder man trådløse designer høretelefoner, som dem man ligeledes forhandler hos KREAFUNK. Et par trådløse designer høretelefoner er det helt rigtige valg, når man gerne vil nyde god musik uden at forstyrre andre når man er på farten. Udover at leverer en næsten uovertruffen lydoplevelse, er trådløse designer høretelefoner som dem fra førnævnte mærke desuden udført i et lækkert og trendy design, hvilket kun er en lækker ekstra feature.