Hos Guldsmed Østergaard kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige flotte smykker og ure til gode priser. Læs lidt mere om Calvin Klein ure og om Arne Jacobsen armbåndsur her.

Calvin Klein ure til både mænd og kvinder

Guldsmed Østergaard sælger flotte armbåndsur til både mænd og kvinder i bedste kvalitet. De har udvalgt mange forskellige danske og udenlandske urmagere, designere og producenter af ure i bedste kvalitet, og derfor kan du bl.a. finde et bredt udvalg af de eksklusive Calvin Klein ure i sortimentet til gode priser. Der er mange forskellige spændende designs at vælge imellem, og alle modellerne har den helt særegne elegance over sig, som kendetegner Calvin Klein ure. De laver både ure til mænd og kvinder, og har gjort det i mange år, og i samarbejdet med de bedste urmagere har de lavet armbåndsure, som ikke bare er super flotte og elegante i deres tidsløse design, men også i super kvalitet, og som holder resten af livet. Du vil helt sikkert elske Calvin Klein ure, hvis du leder efter noget klassisk og æstetisk overlegent.; deres designs er ikke til at tage fejl af, for der er en helt særlig elegance over dem.

Det helt rette Arne Jacobsen armbåndsur

Guldsmed Østergaard sælger også ure fra mange andre producenter, som på den ene eller anden måde har gjort sig bemærket inden for urdesign, og det må man jo sige, at Arne Jacobsen har. Et Arne Jacobsen armbåndsur er virkelig et tegn på god smag, og hvis du leder efter et flot desig, som du kan bruge hver dag i mange år frem, så er det et godt bud, for et Arne Jacobsen armbåndsur går ikke af mode, og det er hverken prangende eller shiny – det er simpelthen tidsløst, klassisk, enormt elegant og en lille smule underspillet, som den nordiske minimalisme jo er. Det er i detaljen at hemmeligheden bag disse designs ligger, det er præcisionen og den høje kvalitet. Der er mange forskellige modeller at vælge imellem med mange forskellige urremme, og du kan helt sikkert finde et Arne Jacobsen armbåndsur, som passer lige til din smag i butikken på guldsmedoestergaard.dk.