Willow Tree engle figurer er intet mindre end fantastiske. Det synes de også hos WT Shop, som er Danmarks største forhandler af de fine produkter. Webshoppen, som kan besøges på wt-shop.dk, har et imponerende udvalg. Klik ind på hjemmesiden eller læs videre her, hvis du vil høre mere.

Smukke engle figurer

Susan Lordi er kunstneren bag de smukke engle figurer, som ikke bare er blevet populære ved et tilfælde. Ligesom resten af hendes arbejde taler Susan Lordis engle figurer nemlig til noget dybere i os. Det interessante er, at selvom listen over de forskellige engle figurer er så lang, så har ikke én af dem et ansigt. Det ændrer dog ikke ved, at de er enormt udtryksfulde. Det er Lordis fintfølende stil, der gør, at hendes engle figurer har en tendens til at vække følelserne frem i beskueren. Bittesmå detaljer, som en hældning på hovedet eller en særlig gestik, er nemlig nok til at skabe et stærkt udtryk, som gør indtryk helt ind i hjertet. Men det er ikke kun engle figurer, som du kan købe hos danske WT Shop.

Willow Tree figurer

Du kan nemlig også få alt fra Willow Tree krybbespil til dyre- og familiefigurer. Fællesnævneren for de mange flotte figurer fra Willow Tree er – ud over at være smukke – at kvaliteten altid er i top, mens prisen holdes i bund. Og det er på trods af at Lordi har lavet det hele i hånden, idet figurerne er skæret i piletræ, inden de støbes i polystone. Efterfølgende males de individuelt i hånden. Det er det, der gør, at Willow Tree til stadighed gør så mange mennesker glade. For siden 2000, hvor Willow Tree startede, har det nemlig været denne personlige proces og udtryk, som har defineret projektet. Så fyld indkøbskurven med elegante og smukke figurer på wt-shop.dk allerede i dag og oplev magien ved Willow Tree.