Gør din fjernsynsoplevelse mere fleksibel med et smart TV stativ. Med et TV stativ kan du hænge dit fjernsyn op på væggen eller montere det på et bord.

Hos Av-Cables finder du et stort udvalg af TV stativer og standere til alle behov. Stativerne fylder ikke særlig meget, så du kan nemt montere det til dit fjernsyn uden, at det optager en hel masse plads. 

Det er et super godt alternativ, hvis du gerne vil have dit fjernsyn fritstående eller hængt op på væggen, så du sparer gulvplads. 

Derfor er det smart med et TV stativ

Hvis du bor i en lille lejlighed med begrænset plads, så har du brug for smarte løsninger i forhold til indretning, så du kan have plads til alle ting. 

Hos Av-Cables kan du købe smarte TV standere og stativer. Nogle af modellerne kommer endda med hjul på, så du nemt kan flytte det fra det ene rum til det andet. 

TV stativet lader dig også dreje fjernsynet fra side til side, så du kan placere det på en måde, hvor alle bedst kan se med. 

Overvej før du køber

Hos Av-cables er der rigeligt at vælge imellem. Du kan købe TV stativer eller standere til gulvet i forskellige højder, farver og design. Du kan også købe TV stativer i forskellige størrelser, som du kan montere på borde. 

Inden du køber et stativ eller en stander til dit fjernsyn, så skal du overveje en række forskellige ting. 

Først og fremmest skal du naturligvis finde et TV stativ eller en stander, som passer på størrelsen til dit TV.

Du skal også overveje, hvor meget dit fjernsyn vejer. Hvis du køber en stander, som ikke kan holde til vægten af dit fjernsyn, så kan det potentielt ryge på gulvet.

Du skal også vælge en stander eller et stativ, som har de funktioner, du har brug for. Skal det kunne hæves og sænkes? Skal  det kunne drejes i en bestemt vinkel? Skal de helst have hjul på, så det er nemt at flytte på? 

Overvej dine behov og find en passende model hos Av-Cables.

Køb dit stativ fra Av-Cables

Når du har målt størrelse og vægt, overvejet dine behov for funktioner, så er det bare om at vælge et design, som du bliver glad for. 

Gå på opdagelse i Av-Cables brede sortiment og køb tilbehør til dit TV, stativer og standere i højeste kvalitet til gode priser.