Som familie har man interesse i at passe bedst på sine kæreste. Heraf er det ikke uden grund, at mange familier forsikrer sig. For skulle uheldet være ude, så er økonomisk tryghed også forbundet med sikkerhed.

Lov om brandalarm

Uanset hvilke forsikringer I som familie har tegnet, er den billigste livssikring en brandalarm. For den kan betyde liv eller død, hvis der skulle opstå brand i jeres hjem. Derfor kan en brandalarm også ses som en livsforsikring udover at den også øger trygheden for ens nærmeste. Brandalarmer er dog kun lovpligtige i boliger opført efter år 2015 og ifølge bygningsreglementet er det lovpligtigt kun at have mindst en brandalarm. Det skyldes, at man stort set aldrig ændrer regler i bygningsreglementet med tilbagevirkende kraft. Heraf bør man forstå, at ens families sikkerhed bør prioriteres frem for misvisende regelrytteri. For tal viser at brandalarmer har haft en positiv effekt i at redde mange menneskeliv efter lov om brandalarm indtraf. Hvilket husejere med bolig før år 2015 også tegner sig for.

Valg af brandalarm

Som andre apparater ses der også en udvikling i brandalarmer. En optisk røgalarm er fri for radioaktivt materiale og heraf et miljøvenligt valg oveni. Dertil er designet også mere tidssvarende, hvilket gør at man også kan have den stående, uden at den synes af meget. Tidligere var det ikke unormalt, at brandalarmer sås monteret synligt direkte i et rum. Det behøver man nu ikke, hvilket mange boligtrend mennesker værdsætter. For køn var den ikke. I dag er det blot at finde en brandalarm eller en optisk røgalarm hos Av-Cables.dk med det system som også matcher ind i ens boligstil- og indretning. Altså finde den optiske røgalarm, man synes bedst om i designet og endda til favorable priser. Husk dog at installere din brandalarm eller den optiske røgalarm efter gældende lov om brandalarm. For hvis uheldet skulle ske, så er det vigtigt, at loven er overholdt også i forsikringsøjemed. Så det kan være værd at efterse sine forsikringer, om man nu også har den rette dækning ved brandtilfælde.

Tryghed er alfa og omega

Det siges at tryghed ikke kan købes for penge. Men når ordet falder på optisk røgalarm, så kan man. Det er en investering man vil takke sig selv for mange gange, hvis en brand skulle opstå. Også hvis børn, dyr eller svagelige mennesker er involverede.