Efteråret er for alvor rullet ind over Danmark, og meget snart skal vi også byde vinterkulden velkommen. Der er dog ikke noget, som varme krydderier og specialiteter ikke kan afhjælpe, når det gælder kølige dage. Skab eksempelvis lidt varme i kroppen med Sriracha hot chili sauce fra T.I. Krydderier.

Stort udvalg af danske og udenlandske krydderier og specialiteter 

T.I. Krydderier har gjort det nemt at få en masse spændende smage ind i verden. Her finder du et stort, men nøje udvalgt sortiment af alverdens krydderier og specialiteter fra ind- og udland. Her er ikke kun tale om Sriracha chili sauce, men derimod et væld af lækre produkter, faktisk helt op mod 250 forskellige krydderier. Mange af disse krydderier vil helt sikkert skabe lidt varme i maven i de kolde måneder. Men også en specialitet som Sriracha er kendt for sin stærke smag af chili.

Sriracha – Den thailandske stærke smagsgiver

Den almene dansker er nok ikke den bedste til at begive sig ud i mere eksotiske krydderier og specialiteter, men Sriracha chili sauce er altså brudt alment igennem – og med god grund. Sriracha er en chili sauce baseret på chili, hvidløg, eddike og sukker, og kan bruges til faktisk stort set alt; supper, sovs, gryderetter, pizza, sushi, marinade, dressing og meget mere. Men pas på og smag dig stille og roligt frem! Selv om Sriracha sauce har fundet sin vej ind i mange køkkener, så er Sriracha chili sauce helt klart også kendt for at være stærk, og sandsynligvis også for stærk for nogle smagsløg. Heldigvis er der flere udgaver af Sriracha sauce, så du må prøve dig frem, så du kan finde netop den Sriracha, der passer til din smagspræference.

Chili i lange baner 

Du finder også et stort udvalg af forskellige former for chili hos T.I. Krydderier, som nok skal kunne give dig lidt varme, når behovet melder sig. Hvis du nu engang skulle mene, at chilien også kan blive en anelse for varm, kan du også finde krydderiblandinger med chili, som altså hælder til den mildere side. Vil du derimod have smæk på den varme chilismag, kan du også bevæge dig over i den middelstærke knuste chili. Du kan naturligvis også gå hele vejen med den stærke chipotle chili. Hvis du er vild med stærk, smagfuld chili, vil du næsten med garanti også blive stor tilhænger af Sriracha.