Alle arbejdspladser vil støde på udfordringer, om det gælder trivsel, stress eller kommunikation. Medarbejderne skal kunne samarbejde og løse arbejdsopgaverne, og det kræver, at der er en drivkraft og motivation i medarbejderstaben. Derfor kan det også være et godt indspark at få et foredrag om trivsel på arbejdspladsen, så medarbejderne bliver i stand til at italesætte og løse eventuelle udfordringer.

En god arbejdsplads giver bedre resultater

Arbejdspladser med god trivsel klarer sig bedre, viser flere danske undersøgelser. Det gælder både i forhold til medarbejdernes arbejdsmiljø, motivation og kommunikation.

Når medarbejderne trives, når de også lettere deres mål, er mindre syge og har et bedre samarbejde med deres kollegaer.

Derfor kan foredrag om trivsel på arbejdspladsen gøre en forskel

Nogle gange opstår der udfordringer på arbejdspladsen, som kan være svære at italesætte. Det kan være svært både at få sat ord på det reelle problem, ligesom det kan være grænseoverskridende at åbne op omkring sine egne oplevelser og iagttagelser.

Et foredrag om trivsel på arbejdspladsen med John Harmsen kan bidrage til at italesætte og forstå, hvor og hvorfor der opstår problemer. Ved at blive gjort opmærksom på tingene og få sat ord på det kan man lettere efterfølgende håndtere lignende udfordringer.

John Harmsen tilbyder foredrag om motivation, kommunikation og meget andet

John Harmsen er én af Danmarks mest erfarne foredragsholdere, der siden 2002 har afholdt foredrag for de danske arbejdspladser. Han har derfor stor erfaring med at sammensætte og afholde foredrag, der bidrager til medarbejdernes trivsel.

John Harmsen tilbyder en bred vifte af forskellige foredrag om trivsel på arbejdspladsen. Der er både mulighed for at vælge foredrag om motivation, kommunikation, stress og lignende udfordringer på arbejdspladserne rundt om i Danmark. Det giver rig mulighed for at få netop dét foredrag om trivsel på arbejdspladsen, der vil gavne både medarbejdere og ledere, når hverdagen skal fungere for alle parter.

Book et foredrag med John Harmsen

Hvis du booker et kursus i motivation eller et foredrag om trivsel på arbejdspladsen hos John Harmsen, kan du se frem til en god og lærerig oplevelse. Med fokus på både faglighed og ikke mindst humor skaber John Harmsen en god stemning, der indbyder til fordybelse og refleksion.

Du kan booke et kursus og foredrag om motivation eller foredrag om trivsel på arbejdspladsen direkte på John Harmsen’s hjemmeside. Her vil du også kunne læse mere om de forskellige foredrag, han tilbyder.