Hos Av-Cables.dk er der en ledning til dig, uanset hvad du ledte efter. Det gælder også, hvis du har brug for et USB-A til Micro-B kabel, eller kabler til iPhone som f.eks. til opladning, dataoverførsel eller lyd. Uanset ønske til længde, farve og kvalitet, har du mest at vinde og flest penge at spare ved at købe direkte på www.av-cables.dk.

USB-A til Micro-B kabel – Kvalitetsprodukter online på www.av-cables.dk

Det klassiske USB-A til Micro-B kabel er et af de mest brugte. Det hænger sammen med, at det benyttes til opladning af et væld af smartphones, headset og tablets. Udover at det kan benyttes til opladning, så kan det også benyttes til dataoverførsel. Med et USB-A til Micro-B kabel kan du rigtig hurtigt få din playliste over på mobiltelefonen, eller måske den nyindkøbte e-bog over på din tablet? Ønsker du et USB-A til Micro-B kabel i sort eller hvid, eller foretrækker du en lidt mere eksotisk farve? Er det lige meget, om det er kort, eller ønsker du et lidt længere USB-A til Micro-B adapterkabel? Lige meget hvad, så se mere på www.av-cables.dk.

Køb iPhone kabel til video, lyd m.m.

Der findes rigtig mange typer iPhone kabler, og hos Av-Cables.dk har de dem groft sagt alle. Når det kommer til iPhone ladere, så finder du selvfølgelig en del. Kigger du derimod efter et adapterkabel, så din iPhone kan benyttes til lidt flere ting? I denne boldgade finder du også mulighed efter mulighed på www.av-cables.dk. Når det kommer til Lightning kabler, så har Av-Cables.dk exceptionelt meget, og lydkabler samt adaptere til video er også at finde online. Hvis du f.eks. leder efter en Lightning til HDMI adapter eller en Lightning til VGA converter, som kan bruges med din iPhone, så klik ind. Hos Av-Cables.dk har de alt i iPhone tilbehør, også når det kommer til covers til de mange modeller, som Apple har udgivet i løbet af årene. Find også udstyr til andre smartphones online.

Bestil bl.a. USB-A til Micro-B kabler online, og find iPhone adapterkabler til skarpe priser samt opladere til alle modeller – alt sammen på nettet hos Av-Cables.dk.