Badeanstalten har udarbejdet nogle rigtig lækre ansigtscremer med fokus på de gode råvarer. Deres body wash er også af en unik kvalitet til dem, hvor de ikke har været bange for at tænke nyt, samtidig med at respektere de ældgamle sæbetraditioner. På badeanstalten.dk fremviser og sælger de også deres skønne badesalte, ansigtsscrub, shower gel og andet lækkert. Køb til dig selv, eller find den perfekte gave.

Prøv Badeanstalten ansigtscreme

Shop ansigtscreme med nærende ingredienser, som er skabt på fabrikken ved Aalborg. Hos Badeanstalten har de gået langt for at gøre hvert produkt perfekt. Deres ansigtscreme er bestemt et køb værd. En fugtgivende ansigtscreme er især lækker, efter en kold dag i vinterfrosten, hvor ens hud bliver ekstra tør. Badeanstalten sælger i øjeblikket to forskellige ansigtscremer med hver deres unikke blanding af kvalitetsingredienser. Køb evt. én af hver, og find ud af hvilken creme er din favorit.

En body wash med unikke egenskaber

Body wash tilbydes naturligvis også hos Badeanstalten. Leder du efter en naturlig shower gel? Badeanstalten har udviklet body wash uden brug af sulfater. Kombinationen af traditionelle flydende sæber skaber en helt speciel oplevelse. Shower gel fra Badeanstalten er selvfølgelig 100 % bionedbrydelig og indeholder også det blødgørende stof glycerin. I udvalget finder du også stilfulde vægbeslag til body wash og håndsæbe fra Badeanstalten. Shower gel kan naturligvis både bruges i brusebadet og karbadet. Der findes i øjeblikket to forskellige shower gels. Find ud af hvilken body wash fra Badeanstalten er din favorit.

På www.badeanstalten.dk tilbyder de skøn body wash og ansigtscreme. Deres fabrik i Aalborg har opnået noget helt specielt, og i dag finder man deres produkter hos diverse butikker rundt omkring i hele landet. Du kan med fordel købe de skønne plejeprodukter direkte på badeanstalten.dk, hvor der tilbydes gratis fragt på ordrer over 499 kroner. Nu når du er inde på webshoppen, så kig også på deres badesalt, fast håndsæbe, barbersæbe, salve og andre fantastiske produkter.