Man kan skabe nogle lidt anderledes ting med akrylmaling. Hos Art-de-vinci.dk finder du gode, kraftige farver i bedste kvalitet. Det gør du, fordi de forhandler akryl fra AMSTERDAM, GOLDEN og Galeria. Når man starter ud, er en sortimentsæske et godt startkøb. Der vil være besparelser i forhold til individuelle køb af de samme artikler. Alcohol ink fra Ranger og Touch tilbydes også.

Shop akrylmaling fra bl.a. Galeria og GOLDEN

Har du behov for nogle kraftige farver i din akrylmaling? Besøg Art-de-vinci.dk, og bestil kvalitet. Har du prøvet AMSTERDAM akryl? Det er noget af den bedste kvalitet. Webshoppen har også mange farver inden for GOLDEN akrylmaling, der ligeledes scorer rigtig høje karakterer. Det er begge mærker, der benyttes af professionelle kunstnere. En af de mere kendte og mindst lige så populære serier er Galeria. Det er Winsor & Newton serien med akrylmaling, som man også bliver nødt til at prøve. Hver kunstner plejer at have en favorit, men man kommer aldrig til at gå galt med hverken Galeria, AMSTERDAM og GOLDEN. Det er tre topspillere inden for akrylmaling, og mærkerne findes til gode priser hos Art-de-vinci.dk.

Ranger alcohol ink og tilbehør som passepartout og foliepapir

Ranger alcohol ink er også kvalitetsprodukter, der ligeledes sælges til gode priser hos Art-de-vinci.dk. Du får en specialpris på en af hver farve. Ja, det vil sige 88 forskellige styks plus lidt tilbehør i et samlet sæt. Når kunstneren er ved at løbe tør for Ranger alcohol ink, så vil dette være den oplagte løsning. Art-de-vinci.dk sælger også blending solution, og du har selvfølgelig også mulighed for at købe farverne enkeltvis. Kig nærmere på Ranger alcohol ink online, og spar penge. Leder du efter passepartout eller folie? Har du brug for syntetisk papir, eller andet tilbehør til brug med Ranger alcohol ink? Art-de-vinci.dk leverer varen inden for få dage til dem, der bruger denne malingtype. Og de sælger også farver fra Octopus Fluids og TOUCH.