Skab et fristed for dig selv i en travl hverdag med nogle af de lækre, naturlige produkter, du finder hos Badeanstalten. Hele deres sortiment af bl.a. badesalt og bodylotion er nemlig udviklet med henblik på at sikre dig den optimale brugeroplevelse gennem skønne sanseindtryk og gode ingredienser.

Kropsolie med blødgørende og smidiggørende effekt

Hvis du klikker ind forbi Badeanstaltens hjemmeside på www.badeanstalten.dk, præsenteres du for et stort udvalg af udsøgte produkter, der er produceret på baggrund af en kombination af gode danske traditioner, moderne viden og naturlige ingredienser. Her finder du blandt også et udvalg af lækre kropsolier, hvormed du kan forkæle din hud med egenskaberne fra de gode råvarer. En kropsolie har nemlig både blødgørende og smidiggørende effekt på huden, og den masseres nemt ind i huden efter et dejligt bad. Det er desuden ikke kun din hud, de mange kropsolier forkæler, da de forskellige sanseindtryk – f.eks. mandel & appelsin og agurk & mynte – er sammensat med henblik på at skabe både fysisk og mental velvære. Sortimentet hos badeanstalten er dermed altid et besøg værd, hvis du er på udkig efter gode produkter til din daglige rutine. Så tag et kig ind forbi deres webshop på www.badeanstalten.dk.

Flydende håndsæbe med skønne dufte

Det er desuden ikke kun kropsolie fra Badeanstalten, der er gennemarbejdet og udviklet med henblik på høj kvalitet og gode resultater. De sætter nemlig høje krav til sæben, du også finder i deres sortiment. At skabe en flydende håndsæbe uden sulfater, baseret udelukkende på rene, forsæbede olier, er nemlig en udfordring, hvis man ønsker at opnå samme skummende og rengørende effekt. Ikke desto mindre er det lige præcis det, de er lykkedes med hos Badeanstalten, takket være en harmonisk kombination af gode traditioner, moderne viden og passion for ægte og ærlige produkter. Deres flydende håndsæbe har desuden et højt indhold af blødgørende glycerin og er desuden tilført dufte fra æteriske olier, der sikrer dig dejlige sanseoplevelser ved brug.

Et besøg hos Badeanstalten eller på badeanstalten.dk kan dermed være et skridt på vejen mod en mere naturlig og behagelig hudplejerutine i din hverdag. De mange lækre produkter er i hvert fald udviklet med både din mentale og fysiske velvære for øje.