Lige meget om du er mest fan af bøger indenfor genren fantasy, krimi, romantik, biografier, digte eller noget helt andet, så er www.tales.dk hjemmesiden for dig. I det unikke og skønne univers finder du til enhver tid den eller de bøger, du ønsker dig og mangler i din bogreol. Desuden har tales også en app til lyd- og e-bøger, som du kan installere til enhver tid. Find dine yndlingstitler, såsom Harry Potter, Maze Runner, Ringenes Herre og Divergent m.fl. hos tales i dag.

Maze Runner: spænding og overlevelse i bogform

Maze Runner-serien har taget verden med storm med sit spændende univers, som er en blanding af fantasy og science-fiction, der vækker manges interesse. Køb den eller de Maze Runner bøger, du mangler i serien, eller giv dig i kast med den for første gang, og lad dig opsluge af de spændende handlingsforløb. Hos tales finder du både Maze Runner bøgerne på dansk og engelsk samt i forskellige oplag, hvis du har præferencer til forside og udseende. Du kan naturligvis også læse nærmere om Maze Runner universet for at få en forsmag på læseoplevelsen.

Dyk ned i det medrivende univers i Divergent bøgerne

Hvis du leder efter den perfekte science-fiction bogserie for både unge og voksne, er Divergent et godt bud. Alle bøger fra Divergent serien forhandles hos tales, hvor du finder forskellige oplagat vælge mellem. Læs mere om den enkelte Divergent bog, eller køb den, du mangler, for at fuldende serien på din boghylde. Du er garanteret spænding og page turners, når du vælger at købe Divergent. Så find dem hos tales i dag.

Hvad end du leder efter en bog til dig selv eller en, du holder af, er tales det rette sted for dig at gå på udkig. Der er noget for alles smag og interesse.