Huden bør du tage dig godt af, så du undgår at den er tør og irriteret. Badeanstalten har gjort sig eksperter i netop gode hudprodukter, der alle er lavet på naturlige ingredienser. Du kan derfor tage badesalt og flydende håndsæbe fra dem, og vide det er i høj kvalitet. Derudover er de også håndlavede i Danmark.

Bliv afslappet med badesalt med æteriske olier og tørrede lægeurter

Når du mangler et luksusprodukt, der afslapper og forkæler sanserne, så er badesalt svaret. Bare fyld karbadet op og tilføj Badeanstaltens badesalt, og få en lækker afslappet tid. Du behøver dog ikke have et badekar, for at bruge badesalt. Du kan også bruge det i et fodbad, og forkæle dine fødder, som bærer rundt på dig hele dagen. Dine fødder har specielt brug for god pleje grundet deres hårde arbejde hver eneste dag. Får du problemer med fødderne, bliver det svært at være på benene hele dagen. Badesalt fra Badeanstalten har flere forskellige dufte og indeholder forskellige tørrede lægeurter og æteriske olier, der giver dem aromaterapeutiske egenskaber.

Tænk på miljøet med flydende håndsæbe

Du finder selvfølgelig også en lækker flydende håndsæbe hos Badeanstalten. Som alle deres andre hudplejeprodukter i høj kvalitet og med lækre naturlige ingredienser. Selvom der ikke er nogle sulfater i deres flydende håndsæber, så skummer de alligevel. Det er grundet at de bruger forsæbede olier, der giver god skum. Derudover kan du være sikker på at flydende sæbe er 100 % biologisk nedbrydeligt og naturligt selvkonserverede. Deres flydende håndsæbe kommer i Agurk & Mynte, Hvid The og Aktivt Kul. De har også smart vægbeslag, der kan holde deres flydende sæbe. De kommer i forskellige farver, så du kan vælge det, der matcher bedst til badeværelset de skal placeres i.

Badeanstalten har et spændende udvalg af hudplejeprodukter, der giver de bedste betingelser for huden. Du finder hudpleje til blødgøring og pasning af huden, som håndsæber, badesalte og forskellige lotions.