DK-TEC har et stort udvalg af minilæsser udstyr. Søger du et jordbor til minilæsser eller en fræser til traktor, så læs med her om deres udvalg.

Få et jordbor til minilæsser til at bore dybt

Når man arbejder i anlæg eller på en gård, så er minilæsseren ens højre hånd. Den kraftige maskine er meget agil og kan vende på et frimærke. Den er hurtig, relativt let i forhold til traktoren, og på dens arm kan monteres et væld af forskellige slags redskaber. DK-TEC sælger udstyr til minilæsser og har bl.a. betonblander, skivehøster, fræser, balletang, stennedlægningsfræser og jordbor til minilæsser. Et stærkt jordbor til minilæsser borer dybt og effektivt uden håndkraft. Hvis der skal støbes stolper eller graves fundament, så er det virkelig en stor hjælp. De har et stort udvalg af udstyr til både professionelle og private, og hvis du arbejder inden for have, anlæg eller landbrug, så vil udvalget sikkert falde i din smag. Se mere på www.dk-tec.dk, hvor du bl.a. finder et stærkt minilæsser jordbor, der let kan påmonteres og som med stærk kraft kan bore sig dybt ned i jorden til f.eks. for at støbe stolper eller plante træer.

Anvend en effektiv fræser til traktor når du skal fræse marken

Hos DK-TEC finder du masser af udstyr til landbruget. De har solgt prisstærkt kvalitetsudstyr til danske landmænd i over 20 år importeret fra bl.a. Tyskland, Frankrig, USA og Canada. Hvis du gerne vil have fat i de bedste hjælpemidler til dit daglige arbejde på gården, så er det en god forhandler at kende til. De sælger bl.a. fræser til traktorer og til minilæssere. En traktor fræser bruges på marken til at fræse jorden, og det er hårdt arbejde, så man skal have fat i en maskine i høj kvalitet, for at den ikke giver op. Du kan finde mange forskellige slags fræsere i butikken, både kompakte modeller, almindelige størrelser samt store premium modeller. De er alle i den bedste kvalitet, så når du køber en fræser til din traktor på www.dk-tec.dk, så kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt.