Der kan være forskellige grunde til at have flag, men for det meste er det for at fejre en eller anden begivenhed. Hos www.langkilde-flagfabrik.dk kan du finde alt du skal bruge i flag, de har blandt andet svensk flag. Det er dog også her du finder Dannebrog, i forskellige størrelser.

Find Dannebrog til udendørs- og indendørsbrug

Det danske flag er utroligt vigtigt for mange mennesker, da det ofte symboliserer en fejring og store begivenheder. Hos Langkilde & Søn har de derfor også Dannebrog i ekstra forstærket materiale. Alle deres Dannebrog er nemlig slidstærkt specialfremstillet i dug, der netop er ekstra forstærket. Det Originale Dannebrog er et af deres mest solgte flag. Det er uden tvivl det rette valg til enhver flagstang. Uanset om du leder efter Dannebrog til dig selv, eller som en jubilæumsgave til andre, så vil det være ideelt at få det fra Langkilde & Søn. Den gode kvalitet sikrer også at du har det længe, selvom det bruges udendørs.

Få et svensk flag i god og holdbar flagdug

Det danske flag er dog langtfra det eneste du kan finde hos Langkilde & Søn. De har nemlig også udenlandske flag, som et svensk flag. Et svensk flag fra dem kommer også i god kvalitet, og i ægte flagdug. Du kan derfor have et svensk flag oppe at hænge, når du har svensk besøg på virksomheden. Når der er en sammenkomst mellem de nordiske lande, vil det også være en god ide at have svensk flag, norsk flag og finsk flag, for at vise en sammenhørighed. Du kan selvfølgelig også bare have lyst til at have et svensk flag, som du ved har god kvalitet. Det kan være sportsrelateret, eller fordi du har svensk familie.

Langkilde & Søn er Kgl. Hofleverandør, så du kan være helt sikker på at både Dannebrog kommer i den bedste kvalitet. Det samme gælder et svensk flag, samt deres duge og servietter.