Der findes ikke mange virksomheder i Danmark, der kan matche den høje kvalitet i de funktionelle og praktiske løsninger til fx byrumsinventar, som ZENZO leverer. Derfor er den miljøbevidste virksomhed ikke overraskende en populær og troværdig samarbejdspartner, og i de følgende afsnit kan du blive meget klogere på dem og nogle af deres mest populære produktløsninger: Cykelparkering og affaldshåndtering.

Holdbar cykelparkering til det moderne byrum

Vi danskere elsker at cykle. Vores flade landskaber egner sig perfekt til den tohjulede, og derfor ser man da også cyklister overalt i det ganske danske land. Dette betyder også, at vi i Danmark har et stort behov for praktiske løsninger, når snakken falder på cykelparkering. Ude foran institutioner, arbejdspladser og på offentlige arealer er det enormt vigtigt med cykelparkering, der kan holde til det våde og omskiftelige danske vejr – uden at gå på kompromis med æstetikken. Hos ZENZO går funktionalitet og holdbarhed hånd i hånd med æstetik og godt design, når det gælder cykelparkering og deres løsninger relateret hertil. Så hvorfor ikke vælge ZENZO, hvis din arbejdsplads har brug for god og kvalitetssikret cykelparkering? Det kan i hvert fald varmt anbefales.

ZENZO er ekspert i løsninger til affaldshåndtering

Selvom mange danskere gør en dyd ud af at genbruge og generelt sætter en ære i at leve grønt, kan vi ikke komme udenom, at vi til stadighed har brug for at håndtere affald. Heldigvis findes der mange virksomheder, der brænder for konstant at optimere affaldshåndtering – og en af dem er naturligvis ZENZO. Som nævnt indledningsvist er det spændende foretagende enormt miljøbevidst, og det kommer også til udtryk i deres løsninger inden for affaldshåndtering. De dygtige folk hos ZENZO har en stor indsigt i affaldshåndtering og udfordringer hermed, og de stræber altid for at levere det bedste af det bedste – også når det gælder affaldshåndtering. Klik ind på deres overskuelige hjemmeside, zenzo.dk, og lær mere om deres løsninger inden for affaldshåndtering eller kontakt de venlige medarbejdere allerede i dag.